Есента е време на пробуждане за Близнаци

8706
Есента е време на пробуждане за Близнаци
Снимка: iStock/Guliver

Хороскоп за септември:

Близнаците да не се разпръскват върху всичко наведнъж: през септември се съсредоточете върху някакъв проект, задълбочете се, доведете го до края.

Септември е период на активиране на творческите способности на Близнаците и връщане към обществена работа.

Въпреки факта, че обикновено есенният период е по-ниско енергиен от летния, за Близнаците той ще стане много богат на ярки, дори сложни планетарни взаимодействия - това е време на развитие. Време е да пристъпите напред, да пристъпите към бъдещето, към вашата социална реализация, към успехите, които трябва да видите през цялата есен и да се възползвате от всички шансове, които се отварят пред вас.

Дори ретроградният Меркурий понякога не е толкова лош. Ще започне в сектора на зодия Везни, също въздушен знак, който е в приятелство с Близнаци.

От 10 септември до 2 октомври Меркурий ще бъде в сектора на творчеството, свободното време, любовта. Ще се отворят шансове в областта на личния живот и отношенията с децата. Може би детето няма вашето внимание или нямате напълно топъл контакт? Някъде сте се скарали, някъде не сте намерили компромис. Обърнете внимание на това и решавайте такива проблеми в областта на свободното време, ваканциите, творчеството.

От средата на месеца хороскопът съветва да се заемете с работните моменти, за да не си създавате допълнителни неприятности. Фундаментално новите проекти не се препоръчва да започват, а да продължат да се задълбочават в онези проекти, които вече са в ход.

Интересни факти за зодия Близнаци, които трябва да знаете

Хороскоп за октомври:

За тази зодия това е възвратният период. Включително незавършени проекти и висящи задачи. В допълнение, през периода на коридора на затъмнението, започващ на 25-ти, въпросите за физическото или психологическото здраве, както и търсенето на духовно ръководство, ще станат водещи за Близнаци.

Това време би могло да се използва за натрупване на енергия, по-често излизане сред природата, правене на дихателни упражнения. И ще бъде много благоприятно, ако се откажете от лошите навици, защото здравето е сферата, на която сега трябва да обърнете максимално внимание. Всичко, което някога сте отлагали за по-късно, например ходене на лекар, това, което не сте могли да вземете предвид, ще се засили.

Кои българските актьори са зодия Близнаци?

Хороскоп за ноември:

Ретрограден Марс от 30 октомври до края на 2022 г. ще започне за този зодиакален знак в сектора на личността. Затова краят на есента ще премине под мотото: „Развитие на физическите възможности“. Това е добър момент да се върнете във фитнеса.

Що се отнася до общия фон, вторият и третият месец на есента са доста благоприятни за Близнаци.

Ако говорим за външната среда, за отношенията с други хора, тогава от 26 октомври до 23 ноември Слънцето ще бъде в съвпад с Меркурий. Слънцето дава творчество, радост, вдъхновение, приятни емоции и впечатления. Меркурий управлява зодиакалния знак Близнаци, изпълва ви с чувство за жизненост, благоприятен контакт с хората, възможност да откриете таланти, да излезете в светлината на максималната себереализация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо е добре да включите лук в диетата си?

Разкриха тайната на пирамидите и какво е помогнало да бъдат построени

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com