Ето как са се променили звездите от "Отчаяни съпруги" през годините (СНИМКИ)

9023
Ето как са се променили звездите от "Отчаяни съпруги" през годините (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Премиерата на „Отчаяни съпруги“ беше през 2004 и много бързо всички зрители се влюбиха в “Уистерия лейн”. Създадената от Марк Чери комедийна драма ни накара да сядаме пред малкия екран, за да следим живота на Сюзън Майер (Тери Хачър), Линет Скаво (Фелисити Хъфман), Бри Ван де Камп (Марша Крос) и Габи Солис (Ева Лонгория).

По време на осемте сезона, сериалът “Отчаяни съпруги“ получи безброй награди, включително 7 награди „Еми“ и 3 награди “Златен глобус“. Ето какво се случва с актрисите от сериала към днешна дата.

Тери Хачър

Почина звезда от сериала "Отчаяни съпруги"

На 72-годишна възраст почина Катрин Джустен, звезда от популярния сериал "Отчаяни съпруги", съобщи в. "Лос Анджелис таймс", който се по...

Звездата на Тери Хачър бързо залезе след края на сериала. Тя озвучаваше няколко филма на Дисни през 2013 - “Planes” и неговото продължение “Planes: Fire&Rescue”. Междувременно Тери разви любов към готвенето и стартира канал в YouTube “Hatching Change“ през януари 2018 година, за да помогне на зрителите си да направят „положителни промени в живота ви, здравето и отношението ви.”

Фелисити Хъфман

След като излезе от обувките на Линет, Хъфман участва в няколко независими филма, преди да се присъедини към актьорския състав на “American Crime”. Фелисити се превърна в сензация през март 2019 година, когато беше арестувана за фалшифицирането на SAT резултата на най-голямата си дъщеря София, за да влезе в колеж.

Марша Крос

След кратка пауза в кариерата, Крос участва като гост в епизод на “Закон и ред” през 2015 г. и по-късно се присъедини към актьорския състав на “Quantico”. Актрисата, която има близначки Идън и Савана със съпруга Том Махони, обяви през юни 2019, че има рак на ануса. Сега тя е в ремисия.

Ева Лонгория

Лонгория успя да развие кариерата си след края на шоуто - тя се появи в няколко популярни реклами и кампании, продуцира “Devious Maids” от 2013 до 2016, участва и в други пълнометражни филми.

Николет Шеридан

Ева Лонгория краде от "Отчаяни съпруги"

Американската актриса с гореща кръв Ева Лонгория призна, че краде вещи от снимачната площадка на хитовия сериала "Отчаяни съпруги". 37...

Шеридан определено излезе с гръм и трясък от „Отчаяни съпруги“. Тя заведе дело за 20 милиона долара срещу ABC през 2010 г., в което се твърди, че продуцентът я е нападнал на снимачната площадка и неправомерно е прекратил договора ѝ. Тя участва във възраждането на “Dynasty” от 2018 до 2019 година.

СНИМКИ НА "ОТЧАЯНИТЕ СЪПРУГИ" ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com