Ето как ще се отрази новолунието на 11 май на всяка зодия (Част 2)

10554
Ето как ще се отрази новолунието на 11 май на всяка зодия (Част 2)
Снимка: Pexels

Време е да забавим темпото, да се успокоим и заземим, защото на 11 май започва новолуние в Телец, което ще ни предизвика да обърнем внимание на себе си, да се свържем с телата си и да си дадем сами онова, което търсим от останалите.

Сега е времето да си поставим някои осезаеми цели, свързани с любовта, парите и удоволствието. И вероятността да видим резултати бързо е много голяма. Ето как ще се отрази новолунието в Телец на различните зодии:

Везни

Време е да почетете интуицията си, Везни, и да се запознаете истински с енергийните връзки, които сте създали с другите. Ако дадена ситуация или връзка ви се е сторила изтощителна, тази нова луна носи мощен шанс да поставите граници за себе си. Възможността да изразите желанията си на най-близките хора, дори и да е страшно в момента, в крайна сметка ще направи връзките ви по-здрави.

Скорпион

Сега имате шанс да обърнете нов лист в любовния си живот, Скорпион, така че се възползвайте от тази лунна възможност да помолите партньора си за точно това, от което се нуждаете. Не забравяйте, че има повече място за удоволствие в партньорствата, когато и двете страни са готови да бъдат практични, така че поемете инициатива и изчистете въздуха от всяка драма, за да можете напълно да се съсредоточите върху забавните неща.

Стрелец

Работата се засилва под това новолуние, Стрелец, и за щастие, имате мотивацията, от която се нуждаете, за да продължите. Можете да използвате фокуса си с ясното мислене, за да напреднете в целите си и да изпреварите играта по време на работа - но не забравяйте за грижата за себе си!

Козирог

Ето как ще се отрази новолунието на 11 май на всяка зодия (Част 1)

Време е да забавим темпото, да се успокоим и заземим, защото на 11 Май започва новолуние в Телец, което ще ни предизвика да обърнем вни...

Това земно новолуние осветява зоната ви на удоволствие, така че е щастлив момент да отворите сърцето си да обичате и да се свържете с вашите чувства. Този непринуден прилив на творческа енергия и флирт е духовният тласък, който сте чакали.

Водолей

Понякога просто трябва да забавим и да се подхранваме, Водолей - и това е настроението, което това новолуние ви моли да прегърнете Чувствате се по-сантиментални от обикновено, така че е чудесно време да установите връзки с членове на семейството или да се свържете със стари приятели. Влизането във връзка с корените ви и почитането на емоциите ви ще ви помогнат да видите и останалата част от живота си по-ясно.

Риби

Това новолуние осветява календара ви, когато става въпрос както за приятелство, така и за работа, Риби, така че очаквайте да бъдете по-заети от обикновено. Приливът на социална енергия ще ви вдъхнови да създадете нови връзки, вдъхновяващи разговори с приятели и може би дори да намерите нови начини да се изразявате по време на работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com