Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето каква ще е съдбата ви за предстоящата година според деня от седмицата, в който сте родени

26 декември 2021, 15:35 часа

Всяка планета управлява свой собствен ден от седмицата. Знаейки в кой ден от седмицата сте родени, можете да разберете каква кармична задача е предопределена за вас в близко бъдеще и дори за целия ви живот.

Понеделник е подвластен на Луната, а Луната е отговорна за несъзнаваното, за нашите емоции и чувства, както и за семейството и способността да се адаптираме към различни обстоятелства. Най-вероятно, ако рожденият ви ден тази година е в понеделник, е нужно да е приспособите към различни обстоятелства и колкото по-гъвкави сте, толкова по-полезно ще бъде за вас.

Съвет към децата в понеделник за всички времена - бъдете по-открити с любимите хора, по-искрени и топли и тогава колосален ресурс за завръщане ще ви подкрепи във всяка беда.

Вторник е подвалстен на Марс. И ако това е вашият ден, вие вероятно сте активен, динамичен човек и тази година не пропускайте шансовете си. Гледайте и двете, не губете бдителност, не отказвайте изгодни оферти и ще стартирате всеки бизнес. Има и едно предупреждение. Не забравяйте да наблюдавате емоциите си. Марс настоява за конфликти и спорове, помнете това и бъдете по-толерантни към другите хора.

Сряда е денят, управляван от Меркурий. Независимо дали сте родени в сряда или тазгодишният рожден ден се падна в сряда, за вас е важно да можете да изграждате връзки и взаимоотношения с други хора. Търсете възможности, учете се, бъдете истински майстор на комуникациите. .

Четвъртък е воден от Юпитер. Това е най-благоприятната планета в Слънчевата система, тя винаги дава много и щедро. Ако рожденият ви ден е в четвъртък, вие сте обречени на успех! И помолете началниците си за помощ, те могат да ви научат на много. Бъдете абсолютно отворени, това е вашата година!

Петък се управлява от Венера, богинята на любовта и просперитета. Ако вашият човек все още не се е появил в живота ви, но тази година рожденият ви ден е в петък, имате всички шансове да създадете добра връзка. Можете също да спечелите добри пари тази година.

Събота е денят на Сатурн и това е добър ден, ако вашите амбиции са свързани с почтена и отговорна служба на страната, науката и изследванията. Сатурн ще ви даде възможност да се съсредоточите върху важното и да захвърлите всичко ненужно, което пречи на основната задача.

Неделя е прекрасен, светъл ден, управляван от слънцето. За родените в края на седмицата небесното тяло дава уникална харизма и сега ще е буквално за всеки, който срещнете по пътя. Не се срамувайте, използвайте своя чар, изразявайте себе си, без да се лишавате от нищо. И тогава целият свят ще бъде в краката ви!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес