Ето коя е най-гадната зодия за мъж

76050
Ето коя е най-гадната зодия за мъж
Снимка: iStock

Дори дамите, които не смятат, че зодиите определят характера, вероятно имат своя отговор коя е най-гадната зодия за мъж. И най-любопитното е, че тя е различна за всяка дама. Защо се получава така и защо никой не се е наел да посочи коя е най-гадната зодия за мъж? Вероятно причината се крие във факта, че всяка жена има приоритети и свои мироглед, позволяващи ѝ да търпи определени слабости, считайки ги за маловажни, и да не може да преглътне други, които са нетърпими за нея. Така мъжете от всички зодии със своите слабости и отрицателни черти могат да се окажат най-неподходящите за конкретна дама. И така – коя е най-гадната зодия за мъж, ако вие не понасяте…

1. Използвачите

Овните са известни с търсенето на изгода и отношението с нежната половинка не прави изключение. Милите жестове на внимание, подаръците и прекрасното отношение, което дамите получават, не са случайни, не са от душа, а са в търсене на изгодата – Овенът вече е решил какво ще пожелае в замяна. Ако не считате, че любовта е везна, а изгодата е в нейния център, то най-гадната зодия за мъж за вас е Овен.

10 неща, които да не жертваш в името на връзката си

2. Да сте прислужница и компаньонка

Ако не се виждате в ролята на готвачка, обслужващ персонал и компаньонка, която трябва да е най-прекрасната, където и да отидете с половинката, то Телецът е най-гадната зодия за мъж за вас. Телците обичат само материалното, лукса, държат на великолепната храна и не желаят жена им да изглежда не толкова добре, колкото другите в стаята. За Телецът дамата до тях е трофей. За да живеете с Телец, е нужно да прекарвате живота си между салона за красота, фитнеса и кухнята, поддържайки всичко луксозно и на ниво. Твърде уморяващо, ако самата вие държите на уюта, спокойствието, простотата, нематериалните неща и естественият външен вид.

3. Да сте сама

Ако държите на връзка в истинския смисъл на думата, на дом и семейство, то Близнаци е най-гадната зодия за мъж за вас. Те са очарователни, но толкова трудно и рядко се обвързват истински, че често просто не си заслужава да влагате време и чувства.

4-те зодии, които ще имат ЛОШ късмет в любовта

4. Параноята

Вие сте слънчева, изпълнена с оптимизъм жена? Най-гадната зодия за мъж в този случай за вас е Ракът. Параноичен, живеещ с мисълта, че ей сега ще се случи нещо много лошо, а утре е краят на света, Ракът може да отнеме не просто енергията ви, но и да ви разболее буквално. Черногледството в комбинация с ревността и сприхавия нрав правят Рака най-гадната зодия за мъж за вас.

5. Да правите непрестанни комплименти

Искате ли да прекарате деня и нощта, празника и делника, повтаряйки на мъжа до вас колко е велик, неповторим, най-прекрасен и великолепен? Ако това не е любимото ви занимание, то Лъвът, живеещ, за да получава комплименти, е най-гадната зодия за мъж за вас.

Трите зодии с най-много лош късмет

6. Клюките

Ако не понасяте клюките и ги считате за нещо, което не може да приемете и преглътнете в един мъж, то Девата не е вашият. По-любопитен от жените и отдаден на слухове и клюки, той често е по-досаден от съседката, слухтяща на балкона денонощно.

7. Изневярата

За дамите, поставящи верността на първо място, най-гадната зодия за мъж е Везни, тъй като той не може и не иска да бъде верен. Отдаден на флирта, той няма нужда от повод, за да кръшне, а просто го прави. Така както сяда на масата да обядва – по навик и просто за удоволствие.

3-те зодии, които обичат трудностите

8. Непрощаващите

Човешко е да се греши и да се получава прошка. Скорпионът обаче не прощава. Ако не желаете да прекарате живота си в страх, че ще сгрешите и ще бъдете изоставени, без да получите шанс за прошка, то господинът от тази зодия не е за вас.

9. Инфантилното поведение

Може да е забавно и интересно да няма правила, животът да е безкраен купон и веселие, пътешествия и смях, но в един момент дамите искат да останат в дома си и да създадат семейство и деца. Ако и вие считате така, то Стрелецът е най-гадната зодия за мъж за вас. Инфантилен е и никога не уляга, така че на него не може да се разчита за друго освен за веселата част. А в живота има и трудни моменти и ако държите да има с кого да споделите и тях, то Стрелецът не е за вас.

5-те най-лоши зодии в зодиака

10. Командващите

Ако считате брака за равностойно партньорство, връзката – за обич и компромиси и искате да обсъждате всичко с половинката и да решавате заедно, стойте далеч от Козирога. Този инатлив мъж държи да води парада, да командва, а вие да слушате и изпълнявате, ако може – незабавно.

11. Параноята на тема чистота

Водолеят страда от параноя на тема чистота. Ако мечтата ви не е да тичате от сутрин до вечер с препарати и парцали, защото той не иска да сяда, стъпва, яде или спи в среда, която не е дезинфекцирана поне 99 пъти на ден, то Водолеят не е за вас и е най-гадната зодия за мъж.

12. Мързела

Искате да поправи пералнята? Ще ви обяснява цял час защо не може сега… И това се отнася за всяка работа, която го помолите да свърши. Ако си представяте, че споделяте живота си с деен мъж, който работи неуморно за общото бъдеще, то Риби не са за вас. Мързеливци и неподхващащи никаква работа, извън служебната, те се задоволяват с малко и не търпят критика по тази тема.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com