Ето по какво се познава, че кръвната ни група оказва отражение на характера ни

14585
Ето по какво се познава, че кръвната ни група оказва отражение на характера ни
Снимка: Pixabay.com

Японски изследователи са стигнали до заключението, че характерът на човек зависи до голяма степен и от кръвната му група. Човешкият нрав се оформя още в етапа на зачеването и до голяма степен зависи от възпитанието на родителите. Но кръвната група също играе важна роля в оформянето му. Сега ще разберете какви хора сте, в зависимост от кръвната ви група.

1. Нулева кръвна група

Носителите на тази кръвна група се характеризират с това, че са устойчиви и общителни. Те боледуват доста по-рядко от останалите и са издръжливи на нервно напрежение. Обичат общуването с други хора и се стремят да постигнат целите си. Амбицията им е силна и винаги им помага. Такива хора са добри и верни приятели. Като отрицателни качества може да се посочи, че понякога са доста ревниви и суетни, а прекалената им амбиция може да дразни останалите.

Хората с нулева кръвна група е добре да избягват да се хранят с твърде много тестени продукти. За тях е полезна консумацията на пилешко или говеждо месо. Препоръчва се да се занимават по-често с физически упражнения.

2. Кръвна група А

Старателни и съвестни, обичат да приключват в срок поставените им задачи. Могат да работят под стрес, понякога са работохолици. Имат интереси и познания в различни области. Хората ги харесват като приятели и често пъти искат да си общуват с тях. Представителите на тази кръвна група са търпеливи и обичат да им е подредено - както в главата, така и у дома. Недостатъкът им е, че понякога искат прекалено много от хората и се стремят към перфекционизъм, който не винаги е възможен. Това им пречи да се отпуснат и наслаждават на момента.

Хората от тази кръвна група е добре да ограничават приемът на алкохол, а вегетарианството би било полезно за организма им.

3. Кръвна група Б

Тази кръвна група има твърде високи очаквания от себе си и от хората. Често пъти се разочароват, защото са твърде чувствителни. Те са настроени егоистично и искат другите да се съобразяват само с тях. Понякога пренебрегват чуждото мнение и действат на своя глава. Имат развинтена фантазия, обичат да действат сами и могат да стигнат много далеч със своята упоритост и постоянство. Но независимостта им често пъти се превръща в тяхно отрицателно качество спрямо останалите хора.

Хората с кръвна група Б е добре да ядат заешко или агнешко месо.

4. Кръвна група АБ

Това са хора, които са много емоционални и мислят повече със сърцето си, а не с главата си. Те обичат да са обградени от приятели. В любовта дават всичко от себе си, а хората ги обичат, защото са добронамерени и отзивчиви. Като минус може да се спомене, че могат да реагират остро и неочаквано и се колебаят твърде дълго, преди да взимат важните решения.

Хората, носители на тази група е добре да похапват зеленчуци и плодове и млечни храни. Агнешкото също е полезно за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com