Ето защо Девата е най-добрата зодия

29559
Ето защо Девата е най-добрата зодия
Снимка: Pexels

Животът на хората, родени между 23-ти август и 23-ти септември, се управлява от планетата Меркурий. Известни са като “перфекционистите” в зодиака. Ето кои други техни черти ги правят най-добрата зодия:

1. Аналитични

Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки

По природа жените се явяват носители на мека енергия. Те са създадени, за да се грижат за другите, да отдават топлина и да съграждат. Т...

Външно Девите са тихи, но съзнанието им никога не спи. Обичат да премислят и размишляват върху случващото се. Активният им ум ги кара да анализират всеки аспект от всяка една ситуация или човек и рядко грешат в преценките си. Не пропускат нито един малък детайл. Аналитичността и методологичният им подход е най-силната им страна, която води начинанията им до успех.

2. Практични

Девата е земен знак, който стига до най-практичните решения при всеки един проблем, защото мислите ми винаги се базират на реалността, а не на въображението. Девите не живеят в измислен свят, а стъпват здраво на земята.

3. Организирани

Девите са изключително организирани, мразят хаоса и се опитват всичко около тях да е чисто и спретнато. Искате да организирате пикник или събиране на випуска? Оставете го на Девата и всичко ще бъде наред. 

Годишен хороскоп 2021 - Дева

Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. Празнични празниците ще завършат бързо и през януари ще трябва да се превключите ...

4. Искрени

Когато Девата каже нещо, значи наистина го мисли. Девите са открити и преми и очакват същото от вас. Тези черти ги правят искрени и честни приятели и партньори. Трудно се доверяват на хората, но когато открият идеалния партньор, са готови на всичко за него.

5. Скромни

Повечето Деви са интроверти по характер, тихи и скромни. Не обичат да са под светлините на прожекторите, а предпочитат да правят всичко в сянка, оставяйки другите да поемат инициатива. Трудно ще видите Девите да вдигат шум и привличат внимание. Трябва им време да допуснат хората до себе си и да установят истински приятелства.

6. Грижовни

Девите изглеждат високомерни и дистанцирани, но само защото не обичат да привличат вниманието върху себе си. Всъщност те са много привързани към малкото хора, които обичат и всеотдайно се грижат за тях. Девите са човечни и състрадателни и обичат да помагат на хората,  да са полезни и подкрепят близките си.

7. Трудолюбиви

Защо мъжете предпочитат жените Дева пред Везни?

Самотата не е за жените, родени под знака Везни. Те са красиви и умни. Но често именно това плаши мъжете и предпочитат невзрачните Деви...

Девите са най-трудолюбивият знак от зодиака, които усърдно преследват плановете си. Талантът, работохолизмът и дисциплината ги прави успешни в кариерата. Педантичността им, усетът към детайлите и концентрацията им помага да постигат целите си. Работата и изключително важна за Девите, което ги прави най-добрите служители.

8. Перфекционисти

Истински перфекционисти, Девите винаги се стремят към съвършенство. Затова винаги си поставят високи цели и се опитват да подобрят всичко край тях, да превърнат хаоса в ред.

9. Самодостатъчни

Девите имат високи стандарти и предпочитат да останат сами отколкото да влязат във взаимоотношения с човек, който не отговаря на изискванията им. За тях не е проблем да останат сами дълго време и да се чувстват щастливи в собствената си компания.

10. Надеждни са

Девите са страхотни приятели. На тях винаги може да се разчита. Ако имате проблем или се чувствате зле, обадете се на приятел Дева, веднага ще ви помогне. Девите са щастливи, когато помагат на другите и правят добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...