Езикът на тялото издава здрав ли е бракът ви

3516
Езикът на тялото издава здрав ли е бракът ви
Снимка: iStock/Guliver

Признаците за здрав и щастлив брак са доста забележими. Експертите обясняват, че вашите действия и езикът на тялото показват как се отнасяте към партньора си. Критичните подробности от езика на тялото ви могат да изразят състоянието на брака ви, независимо дали е щастлив или нещастен. Следователно, предлагаме ви някои недвусмислени изрази или по-точно конкретни прояви от езика на тялото, които ясно показват признаците на здравия и щастлив брак.

Зрителен контакт

Как остаряват различните знаци на зодиака

Този хороскоп ще ви помогне да си спомните какъв сте били и да се подготвите психически за това, което ще станете по-късно ... Козирог...

Ако вие и вашият партньор поддържате непрекъснат зрителен контакт, докато говорите или обсъждате някакви ежедневни проблеми, това определено означава, че и двамата давате приоритет на ясната и прозрачна комуникация, което е от огромно значение за доверието в брака. Това също показва, че и двамата наистина се слушате. Ако по някакъв случай вашият партньор ви пренебрегва, тогава той ще насочи погледа си към нещо друго.

Откраднати докосвания

Малките докосвания или подобни жестове означават дълбоко чувство на любов между вас двамата. Докосването на лицето, ръцете или потупването на гърба на партньора може да накара партньора ви да се чувства обичан и защитен. Това ще увеличи интимността между вас двамата, ще засили чувствата на привързаност, обожание и страст. Топлината на чувствата просто струи.

Огледални действия

С течение на времето двойките неволно започват да отразяват като огледало действията и навиците си. Ще откриете, че несъзнателно следвате стъпките на партньора си. Това е така, защото се доверявате и вярвате достатъчно на човека до себе си, за да правите тези неща и сами.

Най-впечатляващите мъжки недостатъци според зодиакалния знак

Това е забавен списък с недостатъци на мъжките представители на Зодиака, който винаги може да бъде допълнен. Овен Този истински мъж р...

Накланяте се към партньора, докато той ви говори

Ако вашият партньор ентусиазирано говори за нещо действително страстно, тогава неволно ще поискате да се наведете напред, докато сте в ангажиращ разговор. Това означава, че сте наистина развълнувани и действително искате да знаете за какво говори вашият партньор.

Дланите ви са отворени

Ако отворите дланите си, докато разговаряте с партньора си, това показва, че сте достатъчно отворени и предразположени, за да говорите за несигурността и мислите си. Разтворените длани показват откритост и честност, което е една от най-важните основи на една дълга връзка. Това също означава, че сте отворени за всякаква критика.

Тези няколко, но красноречиви действия недвусмислено говорят на околните, че отношенията в брака ви са перфектни и трудно някой би ви разделил.

4 зодии, които са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ скандалджии

Никой не обича скандалите и разправиите, освен представителите на тези 4 зодии. Това са хора, които по-добре да не предизвиквате, защот...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com