Годишен хороскоп 2015: Дева

133563
Годишен хороскоп 2015: Дева
Снимка: Actualno

Новата 2015 година ще донесе спокойствие на Девата. Самите вие няма да имате особено желание за промяна и звездите ще уважат това ваше желание. Доброто положение на планетата на любовта ще ви даде още един шанс за подобряване на отношенията ви с любимия човек. Възможно е ваша стара любов да напомни за себе си. Нещо, на което няма да може да устоите.

Февруари ще поеме щафетата на романтиката и също ще бъде наситен с емоции в тази област. Логично работата ще остане на заден план, което може да ви създаде някои проблеми на работното място.

Годишен хороскоп 2015: Лъв

Новата 2015 година ще донесе много промени за представителите на знака Лъв. Ще ви се наложи да вземате важни и бързи решения още през п...

През март наблегнете на качеството на общуването ви с останалите. В професионален аспект това ще е много важно за вас. Ако се налага преместете разговорите извън офиса в по-непринудена обстановка.

Набрали  скорост не пропускайте да затвърдите позициите си в офиса през април. Най-отговорните задължения ще трябва да изпълните в първата половина на месеца. Натоварването може да отчае някои представители на знака и дори да се появят идеи за смяна на работата.

През прекрасния май звездите ви съветват да отделите повече време и внимание на близките си. Бъдете търпеливи и дипломатични в отношенията си с тях. По-палавите представители на знака ще имат изпълнено с флиртове всекидневие.

През първия летен месец се опитайте да се разплатите с тези, на когото дължите нещо, независимо дали са пари или жестове. Обръщайте повече внимание на хобито си и не мислете, че това време е пропиляно.

Юли е месецът, който е най-подходящ за почивка. Семейните двойки ще имат възможността да обновят  и обогатят отношенията си. Времето прекарано насаме ще възроди връзката ви. Търсещите половинката си Деви също ще имат шанс да срещнат правилния човек.

Годишен хороскоп 2015: Рак

Още първите дни на Новата година може да представят в друга светлина най-близките хора на представителите на знака Рак. Не се страхувай...

Докато повечето хора почиват Девите е добре да използват август с хармонизиране на всекидневието си. Може да се запишете на курс по йога или да се опитате да медитирате сами у дома. Опитайте се да подредите задачите си за изпълнение още в първите дни на месеца, така шансът да ги изпълните още в  края му ще е по-голям.

Септември е добро време за това да направите опит да се откажете от вредните си навици.

През първите дни на октомври няма да ви е лесно. Ако не знаете как точно да постъпите  в заплетени ситуации  - вслушайте се в интуицията си и се вглеждайте в знаците, които Съдбата ще ви даде.

Ноември може смело да експериментирате с външността си. Първата седмица на месеца е подходяща за смяна на гардероба. Тогава ще имате безпогрешен усет какво точно да изберете.

Празничният декември ще ви затрупа с работа, но това ще е само във ваша полза. Докато другите са настроени отпускарски вие вече ще сте няколко дължини пред тях. На всичкото отгоре работата ви ще е безпогрешна. Някои представители на знака ги очаква годеж.

Годишен хороскоп 2015: Близнаци

Още от първите дни Новата година ще накара представителите на знака Близнаци да преразгледат много от възгледите и намеренията си във в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com