Годишен хороскоп 2021 - Дева

50565
Годишен хороскоп 2021 - Дева
Снимка: iStock/Guliver

Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. Празнични празниците ще завършат бързо и през януари ще трябва да се превключите на работна вълна. Доверието към вас е голямо - Хубаво е да го оправдаете. От голяма полза и помощ ще ви бъде вашето безкрайно въображение. Не се колебайте да го използвате и ще ви бъде по-леко. От 30 януари до 21 февруари Меркурий е ретрограден. През този период не предприемайте нови начинания, избягвайте пътуванията и не купувайте техника.

Февруари ще ви върне към довършването на незпълнени задачи. Отнесете се отговорно към тези дейности - тяхното приключване ще е полезно за вас. В последните дни на месеца бъдете внимателни - може да се появят изненадващи разходи. Пазете парите си и скъпите вещи.

Годишен хороскоп 2021 - Лъв

Новата година ще се почне с изненадващ финансов подарък за представителите на знака Лъв. През януари очаквайте повишение на заплатата, ...

Март е месец, който да посветите на грижата за близките и любимите ви хора. Положените усилия ще допринесат за формирането на устойчива хармония в семейството ви - а какво по-важно от това? Това е време, в което да мечтаете и да прокарвате път към изпълнението на желанията си.

Април е време, което да се погрижите за себе си. Тогава може да си позволите да сте повече егоисти и да се стремите към преследването на личните ви цели. От средата на месеца до края му ви очаква незабравим период на щастие.

През май ще имате възможност да се издигнете на по-високо ниво в професионалната сфера. Ще е необходимо да положите сериозни усилия, но нищо хубаво не става даром. Не се колебайте да сте изключително активни и да покажете всичките умения, на които сте способни.

От 30 май до 23 юни Меркурий отново започва ретроградно движение. През този месец не разчитайте на успешното развитие на преговори. Вероятни са забавяния на пратки, проблеми в комуникацията и технически сривове в работата на различни уреди и машини. Бъдете внимателни при пътувания.

Юли ще ви зарадва с положителна активност в делата ви и общуването. Очаква ви силен тласък във всички начинания. Блестящите ви идеи ще имат своите поддръжници. Месецът е подходящ за началото на всякакъв вид творчески проекти.

Годишен хороскоп 2021 - Рак

Началото на новата година ще посрещнете в свои води. Януари е време, в което ще може да заявите желанието си и вижданията за това как ...

Август е месец, който ще имате нужда от повече финансови средства, но обстоятелствата няма да са благоприятни, за да разполагате с достатъчно от тях. През този период ще е добре да бъдете по-пестеливи и да обмисляте внимателно разходите и покупките си. В средата на месеца ви очаква приятна изненада.

В началото на септември направете всичко възможно, за да се отървете от стари и ненужни вещи. Ще се почувствате по-добре ако освободите пространството около вас. Това ще ви вдъхнови за нови проекти.

От 27 септември до 18 октомври е последният за годината ретрограден период на Меркурий. До края на този период не давайте и не взимайте пари на заем, не започвайте нови дейности и бъдете внимателни по време на път. Най-добре избягвайте дългите пътувания. Също така не се захващайте разрешаването на юридически въпроси.

Ноември ще бъде месец изпълнен с приключения. Самостоятелните представители на знака ще преживеят бурна романтична връзка. Бъдете внимателни и разумни в сексуалните си отношения. Не посещавайте непознати места сами. Освен това не предприемайте рискове - загубите може да бъдат прекалено големи.

Декември ще ви зарадва с нови впечатления от далечни страни и познанства. Всичко, което се случи в живота ви през този период ще бъде в големи количества, затова наблегнете на положителните мисли и добрите дела. Те със сигурност ще се върнат в живота ви с още по-голяма сила. Очаква ви месец на приятни изненади и чудеса.

Годишен хороскоп 2021 - Близнаци

Началото на новата година ще ви вдъхнови за постигането на нови цели. През януари съдбата ще ви постави в центъра на събитията. Изненад...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com