Годишен хороскоп за Водолей за 2020 г.

49358
Годишен хороскоп за Водолей за 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, но с бавна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите как ще се изнижат дните. През февруари е добре да бъдете с повишено внимание, за да не пропуснете важно събитие, което ще ви даде възможност за професионална изява.

Март ще ви дари с много любов. В пробуждането на природата ще процъфтят и отношенията с любимия ви човек. Април ще бъде месец на служебни изпитания. Може да се сблъскате със слухове  и интриги. Важното е да не взимате участие в тях и да спазвате своите морални принципи. 

Годишен хороскоп за Стрелец за 2020 г.

Годината започва щастливо. През януари ще има какво да научите. Готовността ви да учите и да се развивате сега ще е от решаващо значени...

През май ще ви е трудно да разберете някой от близките си. Конфликтите няма да доведат до нищо. Просто изчакайте събитията да се уталожат. Юни е подходящ месец за пътешествия в тясна компания. Уединението през този месец ще ви даде възможността да подредите приоритетите си, за да не губите време в търсене на това, което искате.

Юли ще премине под знака на приятелството. Очакват ви незабравими дни и нощи в безценно общуване. Това е време, в което ще видите много различни страни от живота. Август ще ви отведе в неподозирани посоки. Някои представители на знака ги очаква кардинална смяна в живота.

През септември бъдете умерени, но наблюдателни. Това е време за трупане на информация, а не за активни действия. Октомври ще бъде благодатен месец във финансово отношение. Преговорите ще протичат успешно, което гарантира успеха на сключваните сделки и добрия резултат от тях.

Последните два месеца ще се чувствате уморени, което е напълно нормално след темпото от предните седмици. Това е време, в което да наблегнете на здравословния начин на живот - да подобрите храненето, да се разделите с някои вредни навици и да намирате повече време за движение. Включването на членовете на семейството ви в тези начинания ще се отрази чудесно на отношенията ви. 

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

Годишен хороскоп за Скорпион за 2020 г.

Новата година започва с истински предизвикателства за вас. Обстоятелствата ще са изненадващи и трудно предвидими. През януари е добре д...

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Годишен хороскоп за Везни за 2020 г.

Очаква ви една истински добра година. Ще постигнете повече, отколкото можете да си представите, но нищо от това, което получите няма да...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...