Хайди Клум обожава да си прави слънчеви бани чисто гола

77584
Хайди Клум обожава да си прави слънчеви бани чисто гола

Германският топмодел Хайди Клум разкрива, че най-редовно се пече както майка я е родила, понеже мрази да хваща тен на ивици, пише БГНЕС.

"Голотата е свобода. Пека се гола, което е здравословно. Освен това така хващам тен без разлика. Не изпитвам никакви притеснения, когато легна на плажа без дрехи. Родителите ми бяха запалени нудисти и ме приучиха, че голото тяло е красиво и в него няма нищо срамно", казва немската супермоделка.

"Когато разказвам това, хората се смеят. Но това си е техен проблем. Моите разбирания няма да се променят. Израснах по нудистките плажове. И досега, когато ходя на плаж, се пека без горнище. Не ми харесва, когато по гърдите ми остават бели ивици. При налице на подходящо място, където папараците няма как да ме спипат, пък се пека напълно гола".

Дори на 41 г. Клум продължава да е търсена за модни дефилета. Моделката обаче прекрасно си дава сметка напредването на възрастта. "Ако сложите до мен някое 20-годишно момиче, разбира се, че ще видите разликата. Но аз не се опитвам да изглеждам по-млада. Защото не съм". Сегашното гадже на Клум е Вито Шнабел, 27-годишен арт дилър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com