Хората индиго - как да ги разпознаем?

59506
Хората индиго - как да ги разпознаем?
Снимка: Pexels

Терминът деца индиго са особено известни от години. Така се определяха деца, които са способни да променят света благодарение чрез тяхната подчертана чувствителност и способността да тълкуват хората и света.

Тези деца вече са възрастни хора. Точно индигото характеризира битието. Представлява начин за правене и чувстване на нещата. Ето кои са част от основните характеристики, чрез които да разпознаем дали някои е възрастен индиго.

Терминът "деца индиго" се популяризира през 70-те години на 20 век. Доста хора смятат, че тогава започва нова ера на деца, родени, за да донесат чрез своята чувствителност по-добри времена на света. Тяхната сензитивност е в състояние да ги накара да вибрират на доста високи честоти, заради което и аурата им е с показателен цвят.

Особености на децата индиго

Децата индиго е концепция, създадена през 70-те години. Оттогава насам индиго деца се наричат деца с изключителни, често свръхестествен...

Ролята им всъщност е да помогнат на планетата в нейното развитие. Тези деца вече са възрастни хора. Вижте кои са характеристиките на възрастните индиго.

Хората индиго се чувстват различни. Те произхождат от историята на разнообразието. Още от ранна детска възраст те се чувстват неразбрани и маргинализирани от другите заради подчертаната си чувствителност. Днес те вече са възрастни и зрели, но се чувстват, сякаш не принадлежат към обществото и това често ги кара да не им е комфортно.

Справят се най-добре, ако работят сами. Обичат да бъдат близо до другите, без значение дали става дума за работа или са изправени пред някакви важни ситуации. Родени са лидери и знаят как да управляват своята работа автономно. Знаят принципа на работа в екип, но предпочитат да правят възможно най-много сами.

С различен вид интелигентност са. В училище едва ли са били сред най-добрите. В зрелия им живот продължават да бъдат чудесни в това, което вършатт, но рядко превъзхождат. Интелигентността им се основава на нуждата да се знае и на тяхната креативност, която всъщност единствено те напълно разбират и контролират...

Със силна интуиция са. Интуитивни и емпатични, в състояние са да разберат дали са изправени пред честен и коректен човек. Същевременно бързо надушват лъжата и ако нещо се обърка, те предварително вече знаят, че ще се стигне до там. Не могат да обяснят начина, по който го правят. Просто инстинктивно възприемат различни сигнали, а те често ги насочват към вземането на правилните решения.

"Индиго" ли е вашето дете?

Децата, които притежават суперинтелект, са по-уязвими към стреса и неприятностите, твърдят американски учени. Те са изследвали над 50 д...

Чувството им за справедливост е доста дълбоко. Справедливостта за тях е само една и тя абсолютно трябва на всяка цена да се изпълни. Когато усетят несправедливост, преживяват това много зле и силно се ядосват. Опитват се да овладяват своите емоции, защото силата на тяхната чувствителност ги разболява.

Много духовни са. Стремят се да радват другите и самите те да чувстват щастие. Духовността им е дълбока, но не винаги са религиозни. Важни за тях са високите ценности и дълбоките чувства. Считат, че именно това са нещата, които винаги ни водят по правилния път.

С особени възприятия са. Славят се с много силна интуиция. Понякога изглежда така, сякаш умеят да четат мисли или са с паранормални способности. Твърди се, че много от тях могат да чуват и виждат неща, които останалите игнорират напълно. Предвиждат неща, които още не са се случили и възприемат такива енергии, каквито другите не могат.

Индигото са много специални хора. Точно поради тази причина понякога се чувстват не на място.

Ако разпознавате себе си в тези характеристики и смятате, че сте възрастен индиго, трябва да се приемате и обичате, каквито сте. Само така по-добре ще разберете ролята си в света и ще се развивате още повече, защото вашата мисия е да направите света по-добро място за всички.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com