Хората с тази кръвна група са най-красиви

4463
Хората с тази кръвна група са най-красиви
Снимка: iStock/Guliver

Кръвната група предопределя не само предразположеността към определени заболявания, но и физическата привлекателност. Това показва проучване, чиито резултати са публикувани от PlanetToday.

Кръвната група, чиито представители са най-красиви

Според учените хората с кръвна група I (известна още като нулева група) са по-привлекателни и по-красиви от останалите. Те имат особен чар и привлекателност.

Хората с кръвна група II ( А група) имат харизма, надарени са с таланти и трудолюбие. Те се характеризират със състрадание, способност да привличат вниманието и да печелят сърцата на другите. Носителите на група III ( В група) са много нежни и чувствени натури. Тези хора са толкова емоционално богати, че са в състояние да удивят другите хора със своята чувственост. А хората с кръвна група IV ( АВ) са истински романтици. Те не пестят от обич и грижи. И тяхното старание им позволява успешно да се справят с много отговорности.

Хората с тази кръвна група отслабват най-трудно

Учените са открили и връзка между кръвната група и личностните черти. Хората с кръвна група IV имат силно желание да постигат цели и да трупат богатство. Тези с трета кръвна група се считат за най-благополучни финансово, докато тези с четвърта кръвна група имат по-голям шанс да живеят дълъг живот благодарение на силния си имунитет.

Изследването също така показва, че 92% от хората с четвърта група имат силен имунитет, 91% от тези с трета кръвна група реагират остро на вируси, а 80% от хората с първа кръвна група успешно се справят със заболявания. Притежателите на втора кръвна група демонстрират най-ниското ниво на имунитет - само 40%.

Четирите групи са открити от Карл Ландщайнер. През 1930 г. австрийският учен получава Нобелова награда за своите изследвания. И десет години по-късно той и колегите му откриват понятие като „Rh фактор“.

Кръвната група не се променя през целия живот. Група I (0) се счита за най-често срещаната - 45% от населението на света. В Европа преобладава група II (А) - около 35% от хората. На трето място с 13% е група III (B). Най-ниска е числеността на четвърта група IV (AB). Среща се само при 7% от населението.

Сега учени от цял свят проследяват връзката между кръвната група и различни характеристики на тялото, характера, предпочитанията, хранителните навици и дори съдбата на човек. В Япония например определянето на съдбата по кръвна група стана по-популярно, отколкото по зодиакални знаци.

От какви заболявания страда всяка кръвна група

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com