Хороскоп на оплакванията: Какво вбесява различните зодии

7929
Хороскоп на оплакванията: Какво вбесява различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас се ядосва за нещо, но ако погледнете тази тема в контекста на астрологията, можете да забележите някои тенденции.

Овен

Овенът просто се вбесява, когато хората влизат в живота им. Те могат да простят на другите абсолютно всичко. Единственото, което не прощават, е желанието да се намесят в личните им дела или да дадат непоискан съвет.

Телец

Телецът е вбесен от онези, които не знаят как да уважават личните граници. Те се ядосват и когато нещо ги бави. Ако плановете им не се изпълняват с необходимата скорост, те се дразнят.

Близнаци

Близнаците се ядосват и обиждат, когато нещо не върви по план. Те също така мразят самотата, скуката и не обичат да работят твърде много. Лесно се ядосват сутрин, защото мразят да се събуждат рано. Изпадат в депресия от постоянното седене вкъщи.

Какво дразни тези ЗОДИИ в спор

Рак

Раците се вбесяват, когато не могат да постигнат компромис със своите близки и приятели. Тези хора също не могат да търпят безразличие към себе си и невежество от другите.

Лъв

Лъвът побеснява, когато някой го учи как да живее и дава много "ценни" съвети. Критиката по техен адрес може наистина да ги вбеси. Дори основателната критика може да ги изнерви, да не говорим за думи, които нямат никакъв смисъл.

Дева

Девите са много ядосани на несправедливостта на хората около тях и съдбата. Много се дразнят и когато ги карат да чакат, когато хората се държат грубо, коварно, подло. Освен това е по-добре да не докосвате Девите, когато плановете им са осуетени.

Везни

Везните са силно неуравновесени от липсата на яснота в бизнеса. Те също така не обичат да бъдат притискани, манипулирани.

Скорпион

Скорпионите се ядосват много, когато нещо им пречи да правят това, което им доставя удоволствие. Много бързо изпускат нервите си и когато разберат, че се опитват да ги измамят. Те просто не могат да понасят лъжите на каквото и да е ниво.

Кои са най-палавите зодии?

Стрелец

Стрелците мразят да стоят вкъщи, затворени сред четири стени. Ето защо им е трудно да общуват с Козирози, Деви. Те също са нервни, когато някой им налага нещо или общува с него с наставнически тон.

Козирог

Козирозите наистина не обичат, когато някой си пъха носа в делата им, лишава ги от увереност в бъдещето. Дразнят се от мания, глупост и инфантилност. Те също са ужасно вбесени, когато някой не може да си държи устата затворена, разказва на всички своите тайни.

Водолей

Водолеите се вбесяват, когато нещо не им се получава. Несъмнено това се случва на всеки, но представителите на тази зодия прекаляват с това. За тях е особено неприятно, когато не успяват да изградят отношения с този или онзи човек или да научат нещо ново.

Риби

Рибите са преследвани от чуждо невежество, грубост. Самите те понякога са груби, но умеят да признават грешките. Неспособността хората да поискат прошка за злодеянията си вбесява Рибите. Те мразят общуването с хора, които са на мнение, че са прави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно