Хороскоп за седмицата 7-13 септември

34740
Хороскоп за седмицата 7-13 септември

Овен

През тази седмица ще сте в плен на илюзиите си. Искрено ще се учудвате защо действията ви удрят на камък. Отговорите са два – или не сте преценили правилно хората спрямо, които действате или сте прибързали. Съсредоточете се върху изводите от случващото се, те наистина носят ценна информация за вас. Най-доброто, което може да направите за себе си е да насочите цялата си енергия в работата. Там наистина имат нужда от вас, а сте в състояние да действате за трима. Именно дреболиите в офиса заслужават цялото ви внимание. Не се правете на „ощипана“ госпожица към сигналите, които чаровна особа от противоположния пол ви отправя. Вземете това, което ви се предлага.

Седмичен хороскоп

Овен Тази седмица ще е много успешна в професионално отношение. В офиса ще сте направо незаменими. Това, обаче, че повлече след себе с...

Телец

През тази седмица ще сте късметлиите на Зодиака. Всяко ваше предложение и идея, колкото и невероятни да изглеждат, ще бъдат приети с възторг. Използвайте благосклонността на звездите само за благородни цели. Така положителните резултати ще дадат повече плодове в бъдеще. Това е период, в който може да наблюдавате как нещата, които сте мислили, че не възможно да се случат, се реализират, при това – без особени усилия. Има защо да се гордеете със себе си. Отпразнувайте постиженията си с най-верните ви приятели.

Близнаци

Нова любов и скъсване с миналото. Това очаква някои от представителите на знака Близнаци. Не се страхувайте да затворите вратата на килера със счупените и ненужни неща. Те не ви трябват. Освободете душата си от тях. Само по този начин ще може да поемете напред, където ви чакат много, много по-красиви и ценни неща. Обектът на любовта ви ще ви осигури сигурност, както в емоционално, така и във финансово отношение. Нека, обаче, последното не бъде основната ви цел, тъй като се променя идеята на връзката и това рано или късно ще ви постави в неприятна зависимост. Имате нужда от повече време за себе си и си го осигурете без никакви угризения на съвестта.

Рак

Вижте своя хороскоп за седмицата

Овен Настъпващата седмица може да ви зарадва с осъществяването на проект, чието начало е положено отдавна. Все пак дали ще се осъществ...

Тази седмица ще сте себе си, толкова себе си, че най-добре да сложите някоя друга маска, за да не уплашите околните с искреността си. Най-добре си уговорете среща с ваши приятели – по един за всяка вечер след работа. Именно пред тях изразявайте същността ви, тъй като в работата на колегите ви ще им дойде в повече, освен ако професията не изисква от вас бездънната ви емоция. Сега е период, в който да прозвъните всички ваши близки и приятели, с които общувате онлайн, но все намирате време да видите наживо. Някои от вас ги очакват изненадващи пътувания. Бъдете сигурни, че сте взели всичко за пътя и хващате правилната посока. Успех!

Лъв

Тази седмица не е за работа. За любов е. Венера е ОК, така че настъпете уверено и въведете в бойна готовност цялото ви налично въоръжение. Просто е време за любов, това е! Колебали сте се дълго и по-добре ли ви беше така. Гмурнете се смело и ще видите как няма да искате да излезете на сушата. Понеже все пак не може да не се работи заложете на авторитета си разпръсквайки наляво и надясно гениалните си идеи, придружени от уверения ви глас. Това ще е напълно достатъчно, за да отчете дейност. Другите направо ще се главозамаят от размаха ви. Над нивото сте да си губите времето с рутинните задачи, тях дайте за изпълнение на по-низсшестоящите, но не забравяйте да ги похвалите поне.

Дева

Посрещнете седмицата с високо вдигната глава. Ако нещо не ви се получи то ще е само поради вашата неувереност. Не разбрахте ли колко сте добри в действителност. Съмненията оставете за себе си. Освен това не се страхувайте да нададете глас срещу нещо, което не ви се нрави. Животът е прекалено кратък, за да приемате това, което не харесвате, а и вие знаете как да откажете елегантно. 10 септември ще ви дойде малко по-емоционален от колкото трябва. Тогава пазете портфейла си и се въздържайте от импулсивни покупки. В петък ви очаква приятна изненада, която ще подейства като балсам за самочувствието ви. В неделя бъдете разумни, не предприемайте рисковани действия, не си заслужава, наистина.

Хороскопът за четвъртък

Овен Днес се хващайте за първото решение, което ви хрумне. Многото мислене само ще ви умори и отдалечи от целта. Сега ви е паднало да ...

Везни

Седмицата започва с много възможности за представителите на знака Везни. Най-много успех ще имат онези от вас, които се занимават с търговия. Сделките ще се сключват с лекота и лесно ще убеждавате партньорите си да приемат вашите условия. Онези от вас, които имат по-творчески професии нека смело изказват идеите си. Именно вашите виждания ще станат основата, върху която ще се развият бъдещите проекти. Теориите ви ще прилегнат перфектно към изпълнението. В личен план не му мислете много. Някой ви харесва – действайте. Как ще разберете дали е правилният човек ако не опитате. В най-лошия случай ще натрупате още полезен опит, но едва ли нещата ще приключат така безславно. Малцина биха се отказали от възможността да имат човек като себе си до вас!

Скорпион

През тази седмица ще е много важно да имате толерантно и сдържано поведение към околните, но най-вече към приятелите ви. Сега не е моментът да им обяснявате грешките им или как нещо ви е засегнало. Всеки спор ще завърши с фиаско и не във ваша полза. От понеделник запретнете здраво ръкави и се потопете до шия в работа. В сряда стомашен проблем може да наложи да минете на диета, здравословна. Всяка информация, която достигне до вас трябва да бъде проверявана поне три пъти. Не вярвайте на слухове, относно половинката ви. Ревността и недоверието са нещо, което срива авторитета ви.

Стрелец

Какъв е хороскопът за днес

Овен Днес много ще ви се иска да кажете нещо важно, според вас, на някого, да му отворите очите. Важното е да осъзнаете, че това не е ...

Тази седмица е подходяща за планиране на следващия ви отдих. Планирайте работата си така, че след месец-два да може да си поемете въздух. Имате нужда да смените имиджа си. Нова прическа и подмяна на гардероба ще се отразят добре на самочувствието ви, макар че нямате нужда от подобни доказателства. Вие винаги изглеждате чудесно! Венера вече влезе в обичайния си ритъм, така че ако си търсите половинка може да действате по-активно. Планирайте почивните си дни от началото на седмицата, за да не се окажете сами вкъщи, което може да ви вкара в меланхолично настроение.

Козирог

Настъпващата седмица ще ви изненада приятно с постигнати резултати, за които сте положили усилия по-рано. Успехът ви обаче няма да е в активността ви сега, а в изчакването на подходящия моменти и пестенето на сили и думи. Загадъчността ви ще държи нащрек конкуренцията, но вие имате по-железните нерви. Рисковете не са препоръчителни сега. Помислете от какво може да се освободите в емоционален и личен план. Разчистете от ненужни вещи дома си. Посветете поне един ден на връзка с изкуството. Имате нужда от повече творчество във всекидневието ви.

Водолей

През тази седмица е много важно да действате в рамките на поставените срокове. Не може да си позволите да отлагате във времето каквото и да било. С напредването на дните ще се чувствате все по-отегчени и рискувате да се вкарате в хаоса на много недовършени задачи. Неуморните от вас ще имат своя шанс да отпочинат качествено през почивните дни. Намерете си тихо местенце с басейн, където да „измиете“ натрупаната умора. Ако усещате, че напрежението ви е в повече, споделете това с близките си, за да не възникнат ненужни конфликти. Любовта ще ви бъде поднесена на тепсия, но сега вие не сте на тази вълна. Откажете тактично, като си оставите отворена вратичка.

Хороскопът за 1 септември

Овен Днес задължително завършете започната работа. Утре ще ви чакат съвсем други неща, и ще ви бъде много трудно да наваксате. Ако ли ...

Риби

Разбирателство е ключовата дума за вас през тази седмица. Във вас ври и кипи, както обикновено, но останалите нямат вина за това. Ще трябва да обуздаете страстите и да се държите като един разумен възрастен човек, който умее да сдържа емоциите си. Намерете творчески изход за емоциите ви - пейте, танцувайте, рисувайте… Периодът ще е богат на срещи с нови хора, така че съвсем спокойно може да изберете ролята на наблюдател. Имате шанса да стартирате ваш проект, който замисляте отдавна. Имайте нужното самочувствие и увереност – има защо!

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com