Хороскопът за днес

10303
Хороскопът за днес
Снимка: Thinkstock

Овен

Днес ще се чувствате заплашени и изгубени. Сериозен и реален повод за това, обаче няма да имате. Всичко идва от главата ви и именно там трябва да търсите причината и да я „отстраните“.

Телец

Днес е много важно да се държите естествено. Ще имате среща, от която ще зависят, важни за вас отношения и искреността ще е едно от нещата, които ще бъдат търсени и оценени високо. В противен случай ще изгубите доверието на другата страна.

Близнаци

Кармичната мисия, които всяка ЗОДИЯ трябва да изпълни

Всички ние се раждаме с мисия, която рано или късно откриваме и правим всичко възможно, за да я осъществим. Овен Овенът гледа малко его...

Близнаците ще са късметлиите на зодиака днес. Денят е подходящ за лек шопинг, който да внесе допълнително настроение и самочувствие. Бъдете внимателни с децата вечерта, не ги изпускайте от поглед.

Рак

Днешният ден ще ви наложи рамки, в които ще трябва да се вместите. Един ден, обаче все ще издържите някак. Не се подавайте на изкушения и примамливи предложения, по-късно ще съжалявате. Хубавото не става лесно.

Лъв

Днес не спирайте да се усмихвате, нека очите ви гледат смело. Който не може да издържи погледа ви – проблемът е негов. Обаянието ви ще е на такава висота, че ще успеете лесно да постигнете своето. Само бъдете готови за резултатите.

Ето защо е добре да имате връзка с Лъв

Лъвовете са много сърдечни хора и половинките им трябва да знаят, че са способни да обърнат света, за да задоволят всички желания на чо...

Дева

Днес избягвайте да влизате в спорове. И най-безобидният разговор може да прерасне в неприятен скандал. Бъдете толерантни и търпеливи към околните, каквото и да ви коства това. Вечерта може да се накрещите у дома под звуците на любимата ви песен.

Везни

Този ден ще ви предложи изкушения и съблазни, на които ще трябва да устоите и да не се подавате. Не приемайте подаръци, особено ако са без повод и от човек, който ви е неприятен. Откажете любезно, но с достойнство.

Скорпион

Ето коя ще е най-късметлийската зодия днес

Овен Овните ще са късметлиите в този ден. Някои ще ги поглезят вкъщи, други ще бъдат посрещнати като царе, а трети ще прекарат изтощит...

Днес е ден, в който скандалът може да се роди от нищото. Затова ходете на пръсти, внимавайте какво казвате и не гледайте многозначително. Е, освен ако не си го търсите, но тогава – не се оплаквайте.

Стрелец

Днес най-сетне трябва да се погрижите за себе си и най-вече за здравето си. Наблегнете на вегетарианската храна, пийте повече прясно изцедени сокове. Не пренебрегвайте сигналите, които тялото ви изпраща.

Козирог

Днес не бива да си позволявате това, което толкова много искате. Такъв е животът на мнозина, а при вас ще е само за ден, така че не правете драма. Бъдете умерени в думите, постъпките и дори в мислите си. Ако избухнете това ще ви навреди повече, отколкото в друг ден.

Вижте своя хороскоп за седмицата

Овен Настъпващата седмица може да ви зарадва с осъществяването на проект, чието начало е положено отдавна. Все пак дали ще се осъществ...

Водолей

Днес е много важно да бъдете умерени. Ще ви е трудно да се сдържите да не изразите мнението си, което ще е крайно, но е добре да бъдете поне дипломатични. Най-добре изчакайте с оценката.

Риби

Днес е ден,  в който ще трябва да прецените къде точно да изразходите силите си. Най-добре е това да не бъде в празни приказки и обещания, а в тиха и упорита работа. Приказките оставете вечерта за приятелите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com