Играе ви лявото око, за какво ви предупреждава?

67697
Играе ви лявото око, за какво ви предупреждава?
Снимка: iStock/Guliver

Лекарите свързват неволното свиване на очните мускули, като нарушения на нервната система. Но хората имат лично мнение по този въпрос, което се изразява в знаци. Нека да разберем защо лявото око играе, какви тайни значения има тази физиологична характеристика. Лявата страна на тялото, за разлика от дясната, се контролира от демони.

Нека да разберем какво трябва да се случи, ако лявото око играе доста дълго време?

В езотериката това се обяснява така: Ако лявото око играе, значи скоро ще заплачете. Това е един вид предупреждение за предстоящото нещастие.

Ако лявото око на мъжа играе, тогава той трябва да се подготви за сериозни сътресения и неприятности - скандали, обиди, загуба от различно естество, уволнение от работа и кражба на имущество. Анализирайте действията си, преосмислете житейските принципи и идеали.

10 сигнала, с които тялото ни изпраща зов за помощ

Ако лявото око играе при жените? Те трябва да очакват покана за среща, солидна парична награда, успешна покупка. Сред китайците и гърците има мнение, че потрепването на лявото око предвещава сълзи на радост.

Турците са по-малко оптимисти: вярват, че тялото сигнализира за предстоящи изпитания, които трябва да бъдат подготвени предварително.

В Езотериката, източната култура, религия и вярвания - лявата страна се счита за женска, а дясната за мъжка. Разчитайте на това разделение, когато тълкувате всякакви знаци. На фино ниво, в света на духовете и същностите, всичко е променливо и двусмислено. Достатъчно е да се настроите за положително разрешаване на важните житейски въпроси и късметът със сигурност ще ви съпътства.

Не забравяйте, че дори и да срещнете неприятна поличба в живота, винаги имате възможност да я неутрализирате. Не забравяйте, че бъдещето зависи само от вас. За да промените негативния ход, трябва да се настроите на положителна вълна и да победите несигурността, скритите страхове и вирусните програми на съзнанието.

Това си сигналите на тялото ви да спрете със захарта

Лявото око почти винаги играе, когато Вселената иска да ви предупреди за нещо, за да предотврати възможни проблеми. Ако лявото око играе, тогава най-вероятно в близко бъдеще ви очакват трудности и неприятности.

Защо играе лявото око от медицинска гледна точка?

Може да има много причини за треперене на клепачите. Първата стъпка е да се обърне внимание на нервното напрежение. Отговорна работа, трудности, постоянни тревоги – всичко това води до умора на тялото. Най-силният шок често причинява потрепване на окото.

Това не се появява веднага, а след време, след претърпяване на някакво напрежение. Нервен тик може да се появи поради физиологични причини. Те включват минали сътресения на мозъка, други наранявания на главата, както и трудности при раждане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 13 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 13 май /валутен калкулатор/

Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака

Никой не може да им устои: Топ 4 на най-съблазнителните зодии

Топ 4 на зодиите които се влюбват най-бързо

5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си

Психолог: 4 сигурни знака, че един мъж е влюбен във вас дори да не ви го казва

Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка?

Това са растенията, които са защитници на личното щастие

В коя държава се намира най-големият зоопарк в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com