Има цели 8 архетипа души – проверете каква душа притежавате

17752
Има цели 8 архетипа души – проверете каква душа притежавате
Снимка: iStock

Ние сме души, облечени в човешки тела. Колкото повече живеем и преминаваме през житейските предизвикателства, толкова по-лесно разбираме каква е нашата мисия тук, какви са качества и страните, по които трябва да поработим. Може би ще разберете по-добре себе си, ако опознаете душата си. За целта сме подбрали 8 архетипа души. Вижте коя е вашата.

Шаманът – тези личности носят стари души, пропити с мъдрост. Обичат да демонстрират интелигентността си. Притежават скромност, която също показват от време на време. Умеят да се възползват от качествата си и това е тяхно право. Така живеят по-леко и спокойно.

Защо вашата ДУША е избрала ТОЗИ живот, за да се прероди

Според експертите по езотерика и биоенергия ние, хората, сме способни да избираме къде да се родим и каква да е нашата съдба. Има някол...

Занаятчията – хора-творци, те непрекъснато се занимават с нещо, с което изразяват същността си. Изпитват нужда да творят и често са успешни. Те не разбират онези, които нямат талант, за тях е непонятно как те живеят живота си.

Мъдрецът – тези хора са креативни, често артисти. Обичат шумните компании, забавленията и имат страхотно чувство за хумор. Крият мъдростта зад чара си. Трудно стават сериозни, пазаря разсъжденията за себе си.

Кралят – хората с царска душа са родени водачи. Силни и смели, много самоуверени, заради които понякога изглеждат надменни в очите на околните. Тези хора са перфекционисти. В работата си могат да бъдат изискващи, особено ако са на ръководни позиции.

Свещеникът – тяхната мисия е да помагат на хората, да ги вдъхновяват и мотивират. Винаги може да се обърнете към тях за съвет или помощ. Трябва да внимават обаче, защото са склонни да се вслушат в егото си на моменти.

7 знака, които подсказват, че не тялото, а душата ви е изтощена

Случвало ли ви се е да искате да се махнете надалеч от всеки и от всичко? Най-вероятния отговор е да. И няма как да е другояче. Всеки ч...

Сървърът – тези хора обожават природата и гледат колкото се може повече да са около нея. Винаги ще ви помогнат, стига да е по силите им. Често се разочароват, защото са много наивни. Трудно им е да казват не.

Ученият – интелигентни личности, които искат да опознаят света около себе си, все учат нещо, все разгадават мистерии. За тях нищо не остава тайна. Те не са скромни, но и има защо. Самочувствието им е с покритие.

Воинът – те се борят с житейските предизвикателства смело. Следват целите си, амбициозни са. Имат силно изразен темперамент. Гневът им може да им навлече неприятности, но и да ги накара да решат проблемите, които толкова ги мъчат.

След като разбрахте малко повече за всеки вид душа, може би ще разберете по-добре и себе си, ако сте се чудили защо подхождате в дадена ситуация по един или друг начин. Душата е мистерия, необятна сила, която ни се разкрива малко по малко. Опознайте своята и ще останете изумени.

БЪРЗ ТЕСТ: На колко години е душата ви?

Всеки един от нас се чувства на съвсем различна възраст от тази, която е в момента. Понякога многото проблеми ни карат да се чувстваме ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 1 май
Стихотворение за 1 май

"Първи май" Да спрат фабричните комини и всеки черен труд да спре, и туй намръщено море от морни роби и робини да озари и приласкай усмивката...