Изборът на сутиен казва много за вас

1265
Изборът на сутиен казва много за вас
Снимка: iStock

Можете просто да слагате сутиен всяка сутрин и да не мислите защо сте избрали точно този модел. Но за психолозите вашият избор може да каже много за вас.

Ето как изборът на конкретен модел сутиен ни характеризира.

Бриджитка

Тези сутиени осигуряват много опора, но дизайнът може да означава повече от просто избор на удобно бельо.

Изборът на този модел сутиен показва, че обичате най-доброто от двата свята. Вие сте малко мистериозен, малко игрив, но винаги поддържащ стил. Вие сте човек, който цени естетиката, но знае къде да постави границата.

Какво ще стане, ако спрете да носите сутиен – повече за здравето на вашия бюст ТУК:

Дълбок сутиен

Дълбокият сутиен обикновено не е ежедневен избор, но е популярен сред тези, които искат да носят дрехи с дълбоко деколте. Според експерта обаче тук е много по-намесено подсъзнанието. Ако носите дълбок сутиен, не само деколтето е дръзко. Вие сте готови да поемате рискове и да се гмурнете дълбоко в неизвестното, както в избора си на облекло, така и в други житейски приключения.

Изборът на дълбок сутиен казва „Тук съм, уверена съм и имам тайна страна, която само няколко хора виждат“.

Повдигащ

Понякога всички имаме нужда от малко повдигане, а сутиенът с подплънки очевидно може да повлияе не само на гравитационното привличане на гърдите ви. Изборът на подплънки не е само подобряване на вашите външни данни, а укрепване на вътрешното ви ядро. Тези, които носят прическа с пуш-ъп, са надарени с вродената способност да развеселяват не само себе си, но и околните. Притежавате заразителна увереност и точно като сутиена си, имате силата да обърнете всяка ситуация, внасяйки позитивизъм и малко дързост, където и да отидете.

Корсет

След бума на шоутата с костюми като Бриджъртън, корсетите станаха популярни навсякъде. Но ако преди сте носили корсети, това не е просто така. Любителката на корсета е смесица от винтидж чар и сила. Има класически, вечен аспект на вашата личност. Когато завържете корсет, вие не само променяте формата си, но също така призовавате силните жени от историята, които са носили корсети преди вас.

Кой е най-големият размер сутиен?

Спортен

Понякога носенето на спортен сутиен е неизбежно, ако сте се записали за фитнес, например, но някои хора предпочитат практичността, която носи и в ежедневието. Ефективност, динамика и енергия са всички отличителни белези на любителя на спортния сутиен. Независимо дали бягате, за да хванете влак или се потите във фитнеса, вашият избор на сутиен съобщава „В движение съм“.

Бралет

Много хора предпочитат усещането за свобода на бралетите и обичат дантелата. Бралетът е свободният дух на света на сутиените. Лек, свеж и спокоен, точно като собственика си. Вероятно сте от типа, който танцува така, сякаш никой не го гледа, и следва сърцето си, където и да го води.

Сутиен без презрамки

Ако изберете сутиен без презрамки като основна опция, това може да каже много за вас като човек. Вие сте смели, решителни и несъмнено приспособими. Ако това е вашият избор, вие сте готови за всякакви изненади и не се страхувате от трудности. Вие прегръщате живота с отворени обятия или в този случай с голи рамене.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com