Изправяне на бръчките и придаване на по-младежки вид на устните с проста техника против стареене

3690
Изправяне на бръчките и придаване на по-младежки вид на устните с проста техника против стареене
Снимка: iStock/Guliver

На първо място е важно да приемем остаряването. Линиите и бръчките не са непременно нещо, което трябва да се крие, а по-скоро признак за грациозно остаряване. Напълно разбираемо е обаче, че някои от нас предпочитат да ги прикрият и най-добрият начин се определя от начина, по който подготвяме кожата си преди нанасянето на грима. Един от основните съвети на професионалистите за борба със стареенето е да се уверите, че кожата ви е ексфолирана и хидратирана. Те препоръчват използването на силиконова база като основа, която може да помогне за омекотяване на бръчките, като основно запълва бръчките, за да може гримът да стои по-гладко. Също така нанасяйте грима с пръсти или четка, а не с гъба, за да получите най-добро покритие. Оставете основата за грим да стегне няколко минути, преди да започнете да нанасяте самия грим. Това може да означава, че можете да нанесете по-малко фон дьо тен и да изглеждате по-естествено без грим.

Какво трябва да съдържа кремът против бръчки?

Веждите са най-често срещаната област, в която хората допускат грешки, които ги състаряват. Пълното пренебрегване на веждите може да ви накара да изглеждате по-възрастни, особено ако имате редки вежди. Подобно на това, прекаленото използване на продукти също може да ви състари. Ако харесвате подчертания вид, избягвайте да добавяте какъвто и да е цвят в края на веждите си, тъй като прекомерното разширяване на опашката може да привлече лицето ви надолу и да ви състари значително. Като цяло искате да избегнете добавянето на твърде много продукт, затова препоръчвам да започнете от опашката и да продължите навътре.

Задължително прочетете това, ако използвате кремове против стареене

Това може да ви помогне да се съобразите с естествената форма на веждите, да ги запазите пухкави и да избегнете нанасянето на твърде много продукт. Нанасянето на твърде много продукт като цяло е често срещана грешка, която може да състари лицето, независимо дали става въпрос за продукти за вежди, очна линия или фон дьо тен. Един от най-добрите начини да изглеждате по-млади е като използвате руж, за да придадете естествен младежки блясък. За да не добавите твърде много и да изглеждате така, сякаш току-що сте се разтичали, използвайте четка, с която леко да разпръснете руж върху скулите си.

5 грим съвета за начинаещи

Най-големите грешки при гримирането са тези, които всички знаем, но понякога сме виновни, че правим, а именно: не премахваме правилно целия си грим и поставяме грим върху суха кожа. Друга голяма грешка в грима е да пренебрегвате устните си или да нанасяте балсам за устни или цвят само вечер. Хидратацията е наистина подценявана, когато става въпрос за устните ви, но е наистина важно да нанасяте хидратиращ балсам за устни всеки ден. Това може да подпомогне притока на кръв и да помогне на устните ви да изглеждат по-млади. Ако искате нещо, което не изисква особена поддръжка, начервяването на устните е много популярна форма на полупостоянен грим, която предлагам за постигане на младежки вид на устните, които са по-пълни, подчертани и подсилени. Той може да издържи от две до три години с допълнения. Резултатите варират в зависимост от това колко добре се грижите за устните си, особено докато те се възстановяват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com