Известните личности и техните впечатляващи кухни

2412
Известните личности и техните впечатляващи кухни
Снимка: Pixabay

Що се отнася до интериорни решения, домовете на известните личности са неизчерпаем източник на вдъхновение и идеи. Това не е никак учудващо, имайки предвид, че просторните им имения струват милиони, а за обзавеждането им се грижат някой от най-талантливите интериорни дизайнери.

Може да не сте  звезда и да не живеете в огромна къща, но това не пречи да си вземете назаем малко безплатно вдъхновение и да го пригодите към своя дом. За да ви помогнем, в следващите редове ще ви разкажем как изглеждат кухните на едни от най-популярните знаменитости на нашето време.

Кухнята на Рене Зелуегър

Актрисата, която познаваме от ролята ѝ на забавната Бриджит Джоунс, обича да готви и да посреща гости в дома си. Много от нейните почитатели не знаят, но Зелуегър е собственик на къща в провинциален стил, която се намира в Кънектикът.

Кухнята ѝ не е голяма и претенциозна, но въпреки това е стилна и предлага чудесни интериорни решения, които може да заимствате. Актрисата се е спряла на класическа бяла кухня, която изглежда още по-просторна от огромното количество дневна светлина, която се промъква през големите прозорци. 

Мивката е изработена от естествен мрамор, който притежава ненадмината красота и устойчивост. Ако идеята ви харесва и искате да я осъществите в дома си, трябва да знаете, че мивките от естествен камък могат да са много тежки и трудни за инсталиране, освен това цената е значително по висока.

Добър заместител, които не отстъпва по качество и стил, но е по-достъпна опция, са красивите /полимермраморни мивки/  композитни мивки. Може да ги откриете в различни цветове, форми и текстури, така че да паснат на вашето пространство идеално. Ако сме ви заинтригували, вижте предложенията за кухненски мивки на FAT.

Още един интересен детайл е модерният стелаж, инсталиран над кухненския плот, където са подредени различни тенджери и тигани. Чудесно решение, което и вие може да използвате, ако нямате достатъчно място за съхранение.

Кухнята на Дженифър Анистън

Трудно е да си представим, че освен невероятно красива и талантлива, Дженифър е и фурия в кухнята. Преди да се раздели с  половинката си Джъстин Теру, двамата споделят общ дом, а кухнята им е наистина впечатляваща. Като започнем от там, че стаята  в нестандартна триъгълна форма, до там, че не е супер огромна и лъскава, както може би си я представяте.

Вместо традиционните кухненски шкафове, звездата е заложила на етажерки, върху които прилежно са подредени домакинските съдове и красиви сервизи за храна. По този начин се отваря много повече пространство и кухнята оптически изглежда по-просторна. Ако изберете този вариант на организация на кухненските принадлежности, имайте предвид, че съдовете върху откриете рафтове винаги трябва да бъдат идеално подредени, защото в противен случай, кухнята ви ще изглежда разхвърляна и хаотична.

Кухнята на Джерард Бътлър

Завършваме с  кухнята на шотландския красавец Джерард Бътлър, която също се нарежда заслужено в списъка на впечатляващите звездни кухни. Бътлър е собственик на имот в Ню Йорк, но на фона на модерния мегаполис, неговата кухня е обзаведена в средновековен стил.

Впечатление правят тъмните нюанси на стените покрити с гладък пласт цимент, а също на кухненските шкафове и островът в средата на стаята, които са изработени от тъмно дърво с небрежен вид. За разкош от тавана висят красиви кристални полилеи, наподобяващи тези в старите замъци.

Разбира се, в нея са вкарани и модерни елементи, като еспресо машина, голям хладилник и вградена фурна. Все пак, нали не очаквахте актьора да готви на печка на дърва?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com