Японски учени: Хората от тази кръвна група са най-богати и успешни

1906
Японски учени: Хората от тази кръвна група са най-богати и успешни
Снимка: iStock/Guliver

Японски учени твърдят, че имуногенетичните характеристики на всяка кръвна група могат да определят финансовото богатство и психическото благосъстояние на нейния собственик. Това се дължи на факта, че всяка кръвна група е свързана с определени черти от характера на човека.

Има научно мнение, че тази еволюция разделя човечеството на кръвни групи: най-старата е първата, след това се появява втората, след това третата и накрая четвъртата, пише руското издание Лента.

От коя кръвна група са най-богатите хора?

В процеса на изследване учените са установили, че хората с първа кръвна група се стремят главно към лидерство - те бързо вземат решения, внимателно обмислят плановете за постигане на целите си, боравят внимателно с финансите, могат да се борят и да поемат отговорност. Те са пионери, които обичат да поемат рискове. Те стават много добри лидери. В семейството те обикновено също са лидери и основен източник на доходи. Според учените хората от първа кръвна група са най-богати и успешни.

Хората с втора кръвна група са "работохолици" и обичат да водят активен начин на живот. Осигуряват стабилност, работят на терен - отлични изпълнители, които имат нужда от цикличност. Те не правят никакви открития, не се втурват към високи позиции. В семейството са надеждни и верни партньори. Те са прекрасни родители. Тези хора знаят как да спестяват, винаги имат банкова сметка със спестявания. Те не са много разстроени, когато нещо не се получи, докато такива хора имат достатъчно енергия, за да завършат много неща, които са започнали, което им дава възможност да живеят в изобилие и да прекарват времето си полезно.

Хората с тази кръвна група са с най-нисък риск от най-коварните заболявания

Притежателите на трета кръвна група винаги се стремят към нещо ново - липсва им адреналин, затова скачат с парашут, катерят скали, пътуват. Последното нещо, от което се нуждаят, е семейство, стабилни връзки и уреден начин на живот. Тези хора са много свободолюбиви, рядко имат приятели за цял живот. Те се стремят да създават нови запознанства и в същото време могат да забравят за тях още на следващия ден.

Хората с четвърта кръвна група обикновено са пълни с мистерии: характерът им е непредсказуем - те са коренно различни личности в семейството и в работата си.

В същото време има подобни черти в характера на представителите на третата и четвъртата кръвна група. Учените смятат, че тези хора са по-склонни да имат финансови затруднения, в по-голямата си част поради желанието за творчество и импулсивността.

Учени: Това е кръвната група на столетниците

Трябва да се отбележи, че в някои страни при запознанства, търсене на работа или партньор е обичайно да се интересувате от кръвната група. Например, в Япония в обявите за работа обикновено се посочва, че се изисква човек с такава и такава кръвна група. Или в сайт за запознанства се описват качествата на потенциален партньор и желаната кръвна група.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com