Жената като обект на лов

8477
Жената като обект на лов
Снимка: iStock

Голям брой проучвания показват, че представителите на силния пол често предпочитат жени със среден ръст с правилни черти на лицето, както и с пропорционално тяло и добре представени женски форми. Така че нека разберем каква "красота" трябва да притежава една жена през очите на мъжете.

Жената като обект за лов

Златната среда

Проучване на експерти от институт в Канада разкрива връзка между измерванията, направени по части от лицето и женската красота. Експертите използвали различни възможности и части от лицето на снимка на една и съща дама. След това тези рисунки били представени на дузина мъже. Така било направено проучване, за да се установят идеалните пропорции от лицето на идеалната жена. Това, което привличало най-много мъже, се оказало златна среда за всички. С това изследване учени от Торонто разрушили догадките на някои експерти за това, че мъжете са привлечени от дами с необичайни лица.

Детски черти

Заедно с това е установено, че жените с детски черти (пълни бузи, сочни устни и широко отворени очи) са по-популярни сред силния пол. Не напразно в италианските конкурси за красота жените с този тип лице най-често печелят.

Коса

Представителите на силния пол предпочитат жени с дълга коса. В исторически план дългата коса е била индикатор за здравето на жената.

5 неща, които умната жена няма да поиска от един мъж

Необразованото момиче е човек, който не е задължително да е глупав. Тя ще каже някои неща правилно, може да изпълнява задълженията си н...

Форма на лицето

Основният аспект на женската красота, разбира се е самото лице. Сърцевидната форма лице привлича най-много харесвания от страна на мъжете. Представителките на нежния пол с квадратна форма са точно обратното. Лицето с овална форма се приема за средно по отношение на привлекателността.

Очи

Тук важна роля оказва цветът на очите за жената. Най-популярни са зелени и сини очи, защото са смятани за по-редки. И все пак има много мъже, които си харесват тъмнооките момичета – с цвят на кадифена топлина очи!

Кожа

11 признака, че една жена има силна енергия

Женската енергия е априори силна, но експертите разказват как да различим онези, които са на съвсем различно ниво. Ще говорим за жените...

Здравата, кадифена и сияйна кожа също е определена като един от критериите за женска красота. Ето защо, за да се хареса на мъжете, трябва да й се обърне внимание. Това правило се отнася, както за кожата на лицето, така и за кожата на цялото тяло.

Фигура

Навярно вече сте се уверили, че мъжете харесват предимно изваяните жени? Тук става дума за „влизане“ във форма, сваляйки само няколко килограма. Ако го постигнете, не забравяйте да следите теглото си.

Гърди

Гърдите винаги са били обект на възхищение за повечето мъже и главен показател за жената като обект на лов.

4 недостатъка на дамите, които разочароват мъжете

Отношенията между мъжа и жената винаги са емоционални, но не винаги тези усещания имат положителна конотация. Мъжете обикновено са по-с...

В исторически план големите гърди са били индикатор за плодовитостта на жената. В резултат на тези догми големите гърди са популярни и днес. Дори онези мъже, които (както се казва) харесват малките гърди, обръщат повече внимание на пълните красавици.

Талия и ханш

Фигурата пясъчен часовник се счита за идеална. Този тип фигура предполага тясна талия и широки бедра.

В заключение:

Тези параметри не важат 100% и за всяка жена. Жената кат обект за лов, може да е всяка жена, само с това, че е различна, уникална и неподражаема. И, без значение, какви идеали за женска красота съществуват, трябва да се възприемате такива, каквито сте. Обичайте себе си и другите ще ви обичат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com