Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки

6114
Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки
Снимка: iStock/Guliver

По природа жените се явяват носители на мека енергия. Те са създадени, за да се грижат за другите, да отдават топлина и да съграждат. Те са тези, които превръщат празното жилище в уютен дом. Всяка една дама носи в себе си качества като грижовност и състрадание, но само жените от една определена зодия могат да се нарекат най-грижовните и внимателни партньорки. Ще познаете ли кои са те?

Както много от вас вече се досетиха, става въпрос за зодия Дева.

Годишен хороскоп 2021 - Дева

Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. Празнични празниците ще завършат бързо и през януари ще трябва да се превключите ...

Една от най-силните черти на Девата е нейната грижовност към всички и всичко. Тя винаги е много внимателна с приятели и близки. А човекът до себе си боготвори, макар и в същото време да е взискателна към него.

Девата е педантична и желае да е безупречна във всяко едно отношение. Тя не обича да се състезава, но държи да бъде перфектна партньорка, домакиня и майка.

Господата могат да бъдат сигурни, че Девата е изключително грижовен партньор, който ще се раздава на сто процента във връзката си. Представителките на тази зодия понякога подхождат дори доста майчински към половинката си.

Ако живеете с такава жена, или просто ѝ гостувате, ще ви направи впечатление колко организирана и подредена е тя. И как винаги ще ви посрещне с вкусни ястия и в уютна обстановка. Ще отдели време да си поговори с вас и да бъде ваш довереник и да ви даде съвет.

Защо мъжете предпочитат жените Дева пред Везни?

Самотата не е за жените, родени под знака Везни. Те са красиви и умни. Но често именно това плаши мъжете и предпочитат невзрачните Деви...

А ако имате здравословни проблеми, ще ви предложи билков чай или друг лек. Тя и тази, която ще бъде до вас, ако имате трудности на работа или семейни неразбории.

Девата е страхотна съпруга и майка. Тя ще ви подкрепа, когато не сте уверени в себе си и ще ви дава криле да сте по-амбициозни. Ще ви насочва, когато се лутате, но и ще ви приземява с трезвата си преценка, в случай че губите връзка с реалността. Ще е не само в услуга на вас, но и на вашите приятели. Много бързо най-близките ви хора ще започнат да оценяват нейните големи достойнства.

Ако създадете семейство с Дева, тя ще се грижи съвестно за вас и децата ви. Ще ги възпита като отговорни и осъзнати хора. За нея домът и близките са пръв приоритет, и над тях тя ще бди цял живот.

Ако решите да свържете живота си с жена от зодия Дева, изборът ви е правилен. Но трябва да помните, че тя не само дава най-доброто от себе си, но и изисква същото в замяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com