Жените от тези 3 зодии са най-опасни

2462
Жените от тези 3 зодии са най-опасни
Снимка: iStock/Guliver

Нежният пол винаги се ръководи от вътрешния си глас. Понякога този вътрешен глас не винаги нашепва добри неща. Тук идва и ролята на зодията и трябва да съобразите нея с жената, която стои срещу вас. Жените то следващите три зодии ще се възползват от вас, без дори да се поколебаят и за миг, ако им се отдаде такава възможност.  Те са неумолими в това да постигнат целите си. Ето и от кои дами трябва да се пазите и да бъдете особено внимателни, ако животът ви срещне с тях.

Скорпион

Жените скорпион са лоялни към своите приятели и партньори. Това обаче може да се промени, ако срещнат друг човек и смятат, че взаимоотношенията с него са по-удовлетворяващи на ниво чувства. Например, ако жената има важни лични взаимоотношения, тя е склонна да изхвърли приятелите си „зад борда“. Тези решения се взимат на базата на инстинкти. Затова, ако не искате да бъдете неприятно изненадани, то се пригответе за тези събития и бъдете винаги нащрек, за нещо подобно. Така по-лесно ще преминете през разочарованието и няма да страдате постоянно. 

Лъв

Какво можете да очаквате от жената с този зодиакален знак? Да предположим, че целият свят се запали, то тази жена ще стои в епицентъра на събитията с кутийка кибрит в ръцете. Ако те искат да бъдат център на вниманието, готови са да го постигнат по всякакъв начин и да преминат през всичко и всеки. Дори, ако трябва да предадат свой приятел. Лъвовете са манипулативни личности и няма да се усетите как започвате да играете по техните правила, дори това да бъде в ущърб на вас самите. Докато се усетите, те вече ще са постигнали своята цел, а вие ще трябва да признаете, че жената лъв е била по-хитра от вас. 

Стрелец

Ако си мислите, че приятелството за жената стрелец от значение, то жестоко се лъжете. От подобен човек можете да очаквате всичко. Единствените хора, които имат значение за нея са семейството. Ако ѝ се изпречите на пътя, то тя ще мине през вас, ако необходимо. Не споделяйте твърде лични неща на тези хора, тъй като те ще ги използват срещу вас, за да ви манипулират. Жената стрелец може да омае всеки мъж, който иска. Тя дори може да го накара да се почувства единствен и да сключи брак с него. Не се заблуждавайте, ако има полза от това да ви предаде – ще го направи. Най-добре е да имате колегиални взаимоотношения, ако животът ви свърже с подобен тип жени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com