Женски навици, които дразнят мъжете

21653
Женски навици, които дразнят мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Смята се, че мъжете оценяват жените най-напред по външния вид, факт е, че поведението им впоследствие играе доста по-важна роля. Ето няколко женски навика, които не се харесват от мъжете:

1. ЯДЕТЕ ОТ НЕГОВАТА ЧИНИЯ
Няколко са причините, поради които може да се подразни. Първо, ако има чувства за собственост и не иска да му се докосват нещата. Второ, ако остане по-малко храна за него, може да остане гладен. Най-добре си поръчайте същото ястие и за вас.

Това са най-гадните навици на всяка ЗОДИЯ (Част 1)

Всеки от нас си има своите лоши навици и неприятни черти от характера. Понякога обаче тези лоши навици могат да направят така, че околн...

2. ПОДРЕЖДАТЕ ВЕЩИТЕ МУ
Жената често си мисли, че пространството на мъжа е много разхвърляно, но всъщност то обикновено е система от внимателно поставени вещи. Ако се опитвате да ги подредите, със сигурност ще го подразните и ще му е трудно да ги открие после.

3. ЧЕСТО КУПОНЯСВАТЕ
Макар някои мъже да харесват, че жена им знае как да се забавлява, прекалената любов към алкохола, тълпи купонджии и нощни забавления, не се приемат като сериозно отношение.

4. КЛЮКАРСТВАТЕ
“Виж, как се е облякла, не й подхожда на фигурата.”
Постоянното клюкарстване и коментиране външния вид и живота на другите е много дразнещо. Мъжът се чуди дали не одумвате и него зад гърба му.

5. НЕПОДХОДЯЩО ОБЛЕКЛО
Всички жени искат да изглеждат безупречно, дори и на разходка в парка. Но неудобните високи токчета и стегнати дрехи не винаги се оценяват добре от мъжете, особено когато е видимо, че не ви е комфортно и се оплаквате през цялото време.

6. ЗАВЗЕМАТЕ ВСИЧКО СЪС СВОИ ВЕЩИ
Ако окупирате цялата баня с безкрайни козметични продукти и използвате целия гардероб със свои дрехи, мъжът няма да е доволен. Може дори да се обиди.

Това са най-гадните навици на всяка ЗОДИЯ (Част 2)

Везни Везните имат една изключително неприятна черта, а тя е свързана с това, че не обичат, а и не могат да стоят сами на публично мяс...

7. ПРАВИТЕ НАМЕЦИ
“Том е купил страхотни златни обеци на Бети.”
Желанието за подаръци често се изразява индиректно под формата на намеци, което мъжете не харесват. Ако мъжът искрено иска да ви направи подарък, но вие му го намеквате, той няма да знае дали това е в резултат на собственото му желание. Освен това, ще го накарате да се чувства неудобно и виновен без причина.

8. ПЛАЧЕТЕ БЕЗ ПРИЧИНА
Женските сълзи са на върха на списъка с мъжките страхове. Мъжете не знаят какво да направят, особено ако няма видима причина. Ако това поведение стане системно, с времето води до раздразнение, а не състрадание. 

9. ПРИГОТВЯТЕ СЕ С ЧАСОВЕ
Ако се приготвяте за излизане с часове и всеки път не спазвате обещанията за времето, мъжът ще се чуди доколко сте точна и отговорна. Той дори няма да забележи прекрасната ви прическа или грим, заради които е чакал с часове.

10. ЗАДАВАТЕ ПОДВЕЖДАЩИ ВЪПРОСИ
“Отива ли ми новата шапка?”
Подвеждащо е, когато жената задава въпроси дали изглежда добре, дебела или стара. Те притискат мъжа в ъгъла: подобни въпроси винаги имат само един правилен отговор.

11. ВКЛЮЧВАТЕ ДРУГИ ХОРА ВЪВ ВАШИ СПОРОВЕ
Имате спор и използвате като аргумент приятели, роднини и цитирате тяхното мнение във ваша полза. По този начин губите собствения си авторитет, а мъжът остава разочарован: вашите лични проблеми трябва да си останат между вас двамата.

Няколко индикации, че е дошло време да забавим ТЕМПОТО на живот

В така забързаното и динамично ежедневие ние все по-рядко имаме време само за себе си и неглижираме сигналите, които тялото ни изпраща....

12. ПРЕКАЛЯВАТЕ СЪС СУЕТЕНЕТО ПО ВЪНШНИЯ СИ ВИД
Да, мъжете обръщат внимание на външния вид, но не прекалявайте. Ако по време на среща през цялото време си оправяте прическата, вадите си огледалцето да се огледате, или опъвате неудобните си презрамки или дреха, със сигурност ще го раздразни. Бъдете красива, но се дръжте естествено.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com