Женските части на тялото, които подсказват, че жената е без мъж

71743
Женските части на тялото, които подсказват, че жената е без мъж
Снимка: https://pixabay.com

Определено можем да заявим, че понякога необързаните жени си личат от километри. Те носят със себе си различна енергия, различно излъчване и, естествено, красив външен вид. Но има някои зони от тялото, които могат да ни подскажат дали една дама има мъж до себе си. А тъй като сега е зимен период и това е трудно да се разкрие чрез аутфита, сме избрали други начини. Кои са те? Останете до края на текста, за да разберете.

Меки и нежни ръце

Жените, носещи тези имена, имат много късмет и пленяват всеки

Лилия Тези жена успяват да разсцъфнат още в ранна възраст и не спират да се разхубавяват и да носят красива енергия около себе си цял ...

Ръцете са едно от първите неща, които мъжете забелязват у една жена. Освен това, те докосват женската ръка постоянно, а ако кожата е напукана и суха от студовете, няма да направи особено приятно впечатление, но да си зададем въпроса защо? Може би дамата вече е обвързана и просто неглижира състоянието на ръцете си, защото смята, че половинката й вече не заглежда тези части от нея. Да, но повечето мъже забелязват състоянието на ръцете ви и дори са склонни да ви направят комплимент само за тях.

Червено червило

Класическото червено червило надали някога ще излезе от мода, а влиянието му върху мъжката чувственост си остава все така силно. Именно поради наклонностите за флирт, някои сободни жени залагат на червило в този цвят. По този начин тя индикира и, че се грижи за себе си и има достатъчно време да го прави, тъй като не е семейна или обвързана. 
Ако не обичате пък да нанасяте всякакви видове червила в ярки цветове – заложете на гланцовете за устни , които ще направят устните ви по-омебни и меки.

Окосмяване по краката

6-те неща, които жената НИКОГА няма да ви прости

Понякога нежните представителки на пола се сърдят за минимални неща и подмятания,  но има и случаи, в които те вземат спора и коме...

Темата за окосмяването и обезкосмяването при жените също е доста актуална особено напоследък, като заинтригува не само дамите, но и мъжете. Наистина обаче можем да зебележим, че жените определено обръщат повече внимание на порасналите косъмчета, когато са необвързани. Мързелът може да вземе превес обаче не само при обвързаните, но и при необвързаните дами, които не се притесняват, че някой може да ги види в подобно състояние.

Без педикюр и маникюр 

Маникюрът е още едно нещо, което веднага прави впечатление на мъжете. Поддържането на здрав маникюр, както и педикюр ни показва, че жената обича да поддържа външния си вид. Педикюрът може и да ви се стори излишен през зимата, когато сме прибрали всички сандали  и джапанки, но пък защо да е зарадваме себе си и да се чувстваме по-красиви? Ясно е, че за обвързаните жени това не е от голямо значение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com