Качествата на мъжете от зодия Телец

12247
Качествата на мъжете от зодия Телец
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност това е една от най-чувствителните зодии. Мъжът Телец - привидно спокоен, загадъчен и винаги дипломатичен в подхода си към другите. Рядко би се поддал на емоциите, защото всеки свой ход той дълго обмисля. 

Въпреки, че в определени моменти неговата алчност надделява, Телецът притежава куп качества, които го правят желан и интересен за другите. 

Мъжа Телец винаги следва логиката! Неговите близки и приятели често го търсят за съвети. Защото знаят много добре, че той винаги притегля плюсовете и минусите, отчита емоционалния и логичния начин и чак тогава действа. Когато някой е застанал пред лабиринт с много изходи, Телецът е този, който ще му покаже правилния път. 

Щедростта и доверието в него са други две неща, които го отличават. За него не е чуждо на помогне на човек, в който вярва. Без значение дали с финанси или ценен съвет. Той никога не се скъпи. Едно от най-ценните му качества е умението да пази тайна. Това е причина да го търсят в най-трудни времена и всеки е готов да му се изповяда.

Отнася се с разбиране към другите! Е да, едва ,и винаги ще бъде съгласен с човека отсреща, но няма да го разочарова по никакъв начин. Ще му влезе в положението, изслуша и успокои. Без да го притиска и укорява, ще му обясни неговата гледна точка и най-добрия начин за решаване на проблема.

Телецът е много уважаван заради невероятния му подход към познати и непознати. В неговата компания всеки би се чувствал комфортно, защото този мъж лесно успява да влезе под кожата на другите с характерния за него начин на общуване. Поведението му винаги е определяно като много човешко и земно.

Мъжът Телец е изключително организиран! С лекота успява да планира времето си в работата и в свободното време. Обръща голямо внимание дори и на най-малките детайли и е способен да предвиди "непредвидимите" спънки, които могат да възникнат в бъдеще. Организацията му е на голямо ниво и за това е ценен от своите колеги и началници. Дори такива, които са на по-високо ниво във фирмата, в която мъжа Телец работи, го търсят непрекъснато за съвети и организационни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com