Как да изберете цветовете в дома, според зодията

10025
Как да изберете цветовете в дома, според зодията
Снимка: Alexandr Ivanov / Pixabay

Всеки знак от зодиака има свои собствени цветове. За хармонична атмосфера у дома можете да направите интериора в подходящите  за вашата зодиа нюанси. Обикновено цветовете отразяват елемента, към който принадлежи знакът – огън, вода, въздух или земя. Разбира се, не е нужно да следвате препоръките на хороскопа, ако изобщо не харесвате този цвят. Това само ще ви дразни допълнително.

1.            Овен

Цветовете, които ще ни донесат повече ЩАСТИЕ през 2022 година

С наближаването на всяка нова година започваме да се замисляме за цветовете, които са свързани с нея и енергията, която ще ни донесат. ...

Овенът е енергичен и страстен знак. Червеният цвят е олицетворение на неговата природа. За Овен са подходящи и горчични, оранжеви тонове, от които лъха топлина. Можете да разредите тези активни цветове с нещо неутрално, като сиво.

2.            Телец

Телецът предпочита дискретния интериор. Въпреки това, планетата Венера, управляваща този знак, обича да обгражда себе си и близките си с топлина и комфорт. За Телец, изберете пастелно розово и зелено. Те ще бъдат на мода през 2022 г.

3.            Близнаци

Приключенски настроените Близнаци обичат ярките нюанси. Животоутвърждаващото жълто се счита за най-добрия цвят за този знак. Можете да боядисате стените в лимонов нюанс или просто да добавите ярко жълт декор към стаята, съветва порталът Elle Decoration.

4 цвята, които да приветствате в дома си за повече щастие

Всички сме виждали хора с колоритни същности и има причина да ги наричаме така. Те са смесица от няколко емоции и тяхната личност, изгл...

4.            Рак

Този знак обича спокойните тонове, предизвикващи размисъл. Неутралната основа може да се разреди със сини и сребърни декорации, напомнящи блясъка на водата на слънце.

5.          Лъв

Енергичните лъвове се характеризират с топли нюанси на оранжево и жълто. Освен това, тази зодия обича лукса и активния, креативен декор. Няколко златни акцента или странни произведения на изкуството ще бъдат особено полезни.

6.        Дева

Какво казва любимият ви цвят за вашия характер

Всички ние харесваме различни цветове, било то металик, неон, пастели, нюанси и т.н. Но знаете ли, че любимият ви цвят може да определи...

Девите се нуждаят от оазис на спокойствие, където да си починат от суматохата. Използвайте бежови, кафяви или тъмнозелени нюанси, за да създадете спокойна атмосфера.

В навечерието на Нова година си струва да използвате съветите на китайския хороскоп за украса на коледно дърво. Идната година ще бъде белязана от Водния тигър. По-добре е да украсите коледната елха в морски нюанси или поне да добавите блясък. Независимо от стила, в който планирате да украсите елхата, има няколко съвета как да привлечете късмет през Нова година с помощта на вечнозелена красавица, но за това друг път.

Важното е всеки да се чувства добре по време на оразниците и да се наслаждава на компанията на приятни хора около себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com