Как да привлечем любовта с фъншуй?

2444
Как да привлечем любовта с фъншуй?
Снимка: iStock

Фъншуй е древно китайско изкуство датиращо отпреди 5000 години. Това е китайска философия, която използва пространствения дизайн, за да помогне на хората да намерят баланс в живота си, като хармонизират жизнената си среда с природата. Създаването на място за вашия партньор и включването на кристали от розов кварц създават любяща среда в спалнята. Любопитни сте да научите повече за любовта и Фън Шуй? Значи сте попаднали на правилното място.

Използване на кристали от розов кварц

Смята се, че кристалите, особено розовият кварц, отразяват и повишават енергията; не е чудно, че те са включени като лекарство във фъншуй за спалня. Розовият кварц е широко известен като „Любовния камък“. Той е най-предпочитан заради способността си да ускорява процеса за тези, които търсят истинска любов, поправят разбити връзки и подобряват съществуващия ви романтичен живот. Можете да закупите парчета розов кварц, розови кварцови сърца и лампи от розов кварц, които да поставите в спалнята си. Известно е също, че кристалите от розов кварц осигуряват способността да останете спокойни под натиск и по време на конфронтации. Винаги носете розовия кварц по двойки, за да насърчите чувството за равенство.

Как да използвате огледалата правилно според Фън Шуй

Създаване на място за вашия партньор

Важно е и двамата съпрузи да се чувстват представени по начин, който е справедлив към тях. Ако имате снимки или други физически спомени от една връзка, те все още са там! Не дръжте предмети, които ви напомнят за неуспешни връзки. Премахнете снимките и спомените от минали отношения от спалнята (и от дома си), без значение колко романтични или носталгични сте. Премахнете старото, за да внесете новото. Уверете се, че имате нови чаршафи, на които да спите, тъй като старата енергия може да се задържи в леглото.

Един стол или един единствен обект в произведения на изкуството, килер за един човек, всички подсъзнателно показват пространство само за един човек. Същото важи и за единичното нощно шкафче. Трябва да има две нощни шкафчета и ако решите да поставите лампа върху тях, уверете се, че върху тях има две лампи с еднаква височина. От съществено значение е да сдвоите елементи, за да се борите с тези единични подсъзнателни усилватели и да премахнете негативната енергия от стаята.

Засилете любовта с помощта на Фън Шуй

Ин и Ян

Според инструкциите за спалнята на фъншуй е важно да балансирате енергията чрез избора си на декор, когато проектирате спалнята си за фъншуй за любов. Например, ако спалнята ви е прекалено цветна и деликатна - или много тъмна и мъжествена, е необходим баланс. Балансът на енергията Ин и Ян е важен, за да се гарантира, че вие ​​и вашият съпруг се чувствате комфортно и като у дома си, когато сте в стаята.

Дръжте телевизора извън спалнята

Всяко електронно оборудване трябва да бъде поставено в офиса или други части на дома. Телевизор в спалнята не е благоприятен за романтика. Спалнята е за любов, а не за работа, така че не смесвайте работа и любов. Почистете стаята от всички свързани с работата материали, които ви разсейват. Без оборудване за упражнения в спалнята, тъй като това може да превърне връзката ви в изтощителна. Усилията, които полагате, когато тренирате, се транспонират в любовния ви живот и наистина не искате връзката ви да се чувства като продължително усилие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com