Как да разпознаем кои хора са фалшиви?

16565
Как да разпознаем кои хора са фалшиви?
Снимка: iStock/Guliver

Понякога е много трудно да различите фалшивите от истинските хора, нали? Доста често фалшивите хора умеят доста добре да се преструват и това може да ви донесе сериозни проблеми. Те са готови на всичко, за да постигнат целта си, дори това да означава, че трябва да излъжат някого. Трябва да се научите да различавате фалшивите хора от истинските и да можете да преценявате кои са с чисти намерения и кои не. С времето всеки човек започва да определя все по-добре фалшивите личности от останалите, но се оказва, че не винаги е особено лесно. Точно заради това ние ще опитаме да ви помогнем да различавате добрите от лошите хора, за да не останете разочаровани. Ето как:

Истинските хора изпълняват обещанията си

Ако имате истински приятел, той определено ще направи всичко възможно, за да ви направи щастливи. Тези хора обикновено дават всичко от себе си, дори да не получават нещо в замяна, и винаги изпълняват обещанията си. Фалшивите хора обикновено не обещават нищо, а ако случайно обещаят, то е защото ще имат лична изгода. Те много рядко изпълняват обещанията си или го отлагат дълго във времето.

Истинските хора са искрени

Те винаги биха ви казали какво мислят за вас, без да е нужно да го коментират пред останалите. Те предпочитат да го кажат лично на вас, за да можете да го промените. Не са двулични и не биха ви коментирали с други хора, те ще ви кажат всичко в очите. Фалшивите хора няма да спрат да ви правят комплименти, но винаги биха поговорили с останалите за негативните качества, които притежавате. Те са изключително двулични и винаги са готови за разговор зад гърба ви.

Истинските хора не гледат от високо

Как да си сигурна, че е честен с теб, според зодията му

... или как да бъдеш сигурна на 100%, че винаги ти казва истината. Искреността е едно от най-важните условия за добрата връзка, така че...

Те уважават напълно всички, независимо дали са нещо повече от тях или не. Никога не демонстрират превъзходство и не се опитват да накърнят достойнството на околните. Фалшивите хора са надменни и имат висока самооценка, независимо дали имат причина да се държат така с хората или не. Те общуват само с хора, от които биха могли да извлекат някаква полза, останалите не са достойни да контактуват с тях.

Искрените хора нямат нужда от големи компании

За тях е достатъчно да са сами в дома си и да четат някоя хубава книга, поднесена с чаша топъл шоколад. За тях не е важно да са постоянно заобиколени от много хора, стигат им няколко верни приятели, на които да могат да споделят и разчитат. Фалшивите хора искат постоянно да са сред много „приятели“, опитвайки се да привлекат вниманието им. Те биха направили всичко възможно, за да им се обърне нужното внимание. Те си мислят, че светът се върти около тях, което ги прави изключително повърхностни.

Автор: Христина Лозанска

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com