Как да разпознаете магията и да се предпазите от нея?

8320
Как да разпознаете магията и да се предпазите от нея?
Снимка: iStock

Сред хората има немалък процент от тези, които могат да прибягнат до правене на магии, за да постигнат целите си. Ето защо винаги трябва да сте наясно със сигналите, че се опитват да ви прокълнат, както и да използвате ефективни методи за защита.

Знаци, че искат да ви навредят или вече са го направили

Намерили сте странен предмет у дома. Това е магическо изделие, което е заредено с отрицателна енергия и е предназначено да ви носи проблеми и неприятности. Има много различни вариации: игли във вратите или касите на вратите, яйца, заровени в земята, кичури коса в къщата, торбички с пръст, вуду кукли.

Ако усетите едно от тези 5 неща, може би сте в плен на ЧЕРНА магия

Гласът на интуицията. Вътрешният ви глас едва ли ще ви подведе, ако някой наистина иска да ви нарани. Ако ви се струва, че човек ви мрази и се опитва по всякакъв начин да ви попречи да намерите щастие. Това не е случайно. Възможно е той наистина да има такива мисли и желания. Препоръчително е да спрете комуникацията или да я намалите до абсолютния минимум.

Внезапни негативни промени в настроението. Ако внезапно животът ви е станал неприятен за вас, разкъсвате се от негативни мисли и преживявания - това не е случайно. В дългосрочен план това може да означава, че сте били прокълнати или омагьосани, или винаги има завистлив човек до вас, който ви пречи да бъдете позитивен човек.

Черна ивица в живота. Знак, че искат да ви навредят, е поредица от големи проблеми и неприятности. Например, били сте уволнени от работа, след това сте се разделили с любимия и отново започвате да се поддавате на лоши навици и изкушения.

Необяснимо заболяване. Ако имате някакво заболяване, което силно пречи на живота ви, но по някаква причина не знаете какво е естеството му, това също може да е доказателство, че сте били прокълнати или имате магия. Ако проклятието е силно, тогава човекът може да умре.

10 признака - Как да разбера дали имам МАГИЯ?

Как да се предпазите от проклятия и зли очи?

Ако намерите предмета за магия, не бързайте да го изхвърлите. Той вече е активиран, така че е важно да се отървете от него правилно. В много случаи изгарянето на този предмет помага, ако е възможно да го изгорите. След изгаряне на коса или, например, намерена кукла вуду, трябва да погребете предмета далеч от къщата и вашата градина, като смесите земята със сол, която неутрализира остатъчната отрицателна енергия на пепелта.

Използвайте специални амулети. Първо, това са сребърни бижута. Те ще ви помогнат да се предпазите от магия. Освен това, ако вече сте под негативното влияние на врага, сребърните предмети ще ви помогнат да се отървете от него или значително да го намалите. За да направите това, носете сребърни висулки и пръстени.

Защитни минерали. Обсидианът е най-добрият и силен амулет срещу всякакви негативни магически въздействия. Силен е и камъкът оникс , който ще ви предпази от енергийни вампири и зли очи. Котешкото око има подобен ефект .

Не общувайте с хора, които не ви харесват. Най-добрият начин да се предпазите от пожар е да не влизате в контакт с пламъка. Същото важи и за негативните хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...