Как да се борим за това, което искаме в живота?

25657
Как да се борим за това, което искаме в живота?

Ако приемем, че целта на всеки човек е да бъде щастлив, то това щастие е съвкупност от цели, които всеки съзнателно или не си поставя. За едни щастието се олицетворява в натрупването на богатства, коли и имоти. За други, в постигането на уважение от околните, стабилна работа и дом. При всички случаи, за да постигнем това, което целим, ще е необходимо да направим много крачки, малки действия и съвкупност от победи.

За да извоюваме така желаното щастие в днешния забързан и настървен свят, ни е необходимо да знаем как да преговаряме за исканията си. Освен ежедневни преговори - за страната на леглото с половинката, кой ще измие чиниите или при покупката на новата семейна кола, до преговори за повишение в работата или крупни сделки - всичко това са малки крачки към големите цели в живота на всеки. В тези знания ще може да ни помогне международно известения лектор и оратор - Дерек Арден, който пристига за първи път в България през февруари.

Британецът е с над 20-годишен опит, като води преговори за свои клиенти по цял свят. Навлиза в сферата като оратор и осъзнавайки ползите, които успява да си извоюва чрез натрупания опит и умения, започва да прилага езика на тялото, уменията за поставянето на правилни въпроси и НЛП както в личния живот, така и в бизнеса си. Водил е обучения в 27 държави, лектор е в 5 бизнес училища и е гост лектор на Henley Management College в продължение на 12 години. Убеден е в огромния ефект от знанията, които предава, доказвайки ги с множество препоръки и истински истории. Според него извоюването на 1 % отстъпка довеждащ до десетки хиляди и милиони ползи, многократно повишени обороти на клиенти и т.н. и т.н.

Дерек Арден ще води целодневно обучение на 27 февруари в София, където ще засегне темите:
•    Основи на воденето на преговори;
•    Действия за увеличаване на приходи, намаляне на разходи;
•    Психология на преговорите;
•    Как да разберете какво мислят другите чрез техните действия;

Обучението се организира от фирма Web and Events и е отворено за достъп от хора с различни интереси - от бизнес преговори, до хора, желаещи да подобрят ежедневните си комуникации. Можете да заявите билет и присъствие на www.Mr-Negotiator.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com