Как да скриете разширените вени на краката от любопитни очи

10460
Как да скриете разширените вени на краката от любопитни очи
Снимка: iStock

Разширените вени причиняват много неудобства на всички, но особено драматични са те за дамите. По-долу сме споделили няколко полезни съвета, С които  лесно да прикриете или отстраните тези проблеми. Тези естествени начини ще ви съдействат да успеете да покажете краката си в най-добра светлина и да се почувствате комфортно в по-къса рокля или пола.

5 начина да прикриете разширените вени

Домашна тинктура от конски кестени премахва разширените вени

Красивите малки кафяви плодове, които ни радват през есента и се търкалят по улиците могат да бъдат изключително полезни. Те са истинск...

Най-добрият начин да скриете разширените вени е с козметика за тяло. Потърсете продукти, предназначени основно за коригиране и скриване на несъвършенства на кожата като белези, стрии и петна. Те ще осигурят естествен, дълготраен цвят, който ще накара краката ви да изглеждат красиви. Изберете водоустойчив тон за грим, който пасва най-добре на кожата ви. Тези продукти могат лесно да бъдат намерени в магазините.

Има също толкова ефективен трик за скриване на разширени вени и паякообразни вени. Просто смесете малко пудра бронзант с естествен овлажняващ крем за тяло. Ще получите овлажнител, който е идеален за маскиране на разширени вени.

Лосионите за автобронзиране са друг начин да скриете разширените вени и да придадете на кожата си красив цвят по всяко време на годината. В супермаркета можете да намерите продукти за автобронзиране с овлажняващи съставки, които са идеални за красиви крака. Разнесете продукта добре при нанасяне, за да избегнете изкуствен блясък.

В повечето случаи се предписват така наречените стягащи чорапи за лечение на разширени вени, подобряване на кръвообращението в краката и облекчаване на дискомфорта. Предлагат се и в тъмни цветове, така че с тях можете да скриете разширени вени, да носите рокли, поли или шорти и при това да се чувствате напълно безопасни.

Прости съвети, с които да се предпазим от разширените вени

Разширените вени представляват уголемяване по повърхността на долните крайници, придружени от недостиг на приток на кръв. Терминът "раз...

Въпреки че разширените вени няма да изчезнат напълно без операция, възможно е да се намали възпалението и да се облекчи болката с естествени средства. Опитайте домашен лосион за разширени вени. В блендер смесете 500 мл екстра върджин зехтин, 0,5 чаша прясно изцеден портокалов сок, 5 големи скилидки чесън. Нанасяйте сместа всяка вечер с памучен тампон, масажирайте с кръгови движения.

Най-добрият вариант да не се притеснявате от вида на краката си, е да не допускате появата на разширени вени. Ако все пак те са реалност, постарайте се да ги третирате с природни средства, за да не вредите допълнително на здравето си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печенето на агнешко месо знаят малко хора?

Кои гарнитури вървят ръка за ръка с агнешкото месо?

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147 км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com