Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да забиете ново гадже в Новогодишната нощ?

29 декември 2021, 12:10 часа

Едно от интересните неща, които се случват в нощта на Нова година е, че понякога хората се събуждат на сутринта с ново гадже. Това обикновено се случва, когато в хода на празненството някой решава, че не иска да бъде сам през Новата година и си харесва човек на партито. Ако попадате в тази категория, нека видим как можете да забиете ново гадже в нощта на 31 декември срещу първи януари. 

Вижте в каква компания ще празнувате

Много е важно в каква компания ще празнувате Нова година. Ако ще прекарате празничната нощ с хора, които вече са в сериозна връзка или са семейни, а вие не сте, то тогава със сигурност ще е трудно да закачите ново гадже. Ако празнувате Нова година на място, на което е потвърдено, че поне 50% от хората са необвързани, то тогава имате добър начален шанс. 

Познати или непознати?

Тук трябва да кажем, че зависи много от ситуацията. Ако празнувате с познати, може да се замислите дали бихте опитали нещо с някой от присъстващите, които са необвързани. Ако ще сте на място, на което ще срещнете непознати, трябва да сте наясно дали бихте опитали нещо ново с човек, който ще срещнете същата вечер? Да, празничната атмосфера и алкохолът могат да ви помогнат да се хлъзнете, но все пак е важно да не съжалявате за решението си на следващия ден, нали?

Разпитайте дали някой активно си търси гадже

Говорете с домакините на партито под секрет. Попитайте ги дали има хора, които си търсят партньор в момента. Може да се получи нещо интересно. Вече е въпрос на хората, които ви събират да ударят едно рамо, за да може вие да бъдете представен в светлината, в която го заслужавате. А като направите първите си опити за сближаване, ще разберете дали има потенциал нещо да се случи. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес