Как могат да са ни полезни стъклените бутилки в домакинството?

107
Как могат да са ни полезни стъклените бутилки в домакинството?
Снимка: iStock

Във всяко жилище се употребяват различни домакински принадлежности и съдове за сервиране. Бихте се чувствали значително по-добре, ако нищо не ви липсва и сте избрали правилните помощници. Все по-често хората предпочитат да ползват здрави и устойчиви стъклени бутилки, в които да съхраняват различни напитки и вода. Много по-практично и красиво е, ако си сипвате питието от хубава кана или от подходяща стъклена бутилка. Днес в търговската мрежа откривате много интересни и оригинално декорирани модели, които ще създадат повече уют в дома ви. Освен заради външния си вид, тези изделия са предпочитани и заради високата им хигиена стойност.

Какви са предимствата на модерните стъклени бутилки и кани?

Ако държите на здравето си вече сте разбрали, че водата която се съхранява в пластмасови съдове с времето усвоява част от материала и става вредна. Специалистите препоръчват винаги да прехвърляте течностите в подходящ за целта съд, който ви гарантира безопасност и висока хигиена. Стъклените бутилки и кани са познати от много години и тяхната популярност не намалява с времето. В тях бихте могли да съхранявате не само вода, но и други напитки като сокове, мляко или студен чай. Те са изработени от здрав и надежден материал, който няма да промени вкуса на напитките.

Хубаво е, че почистването също става лесно и безпроблемно.  Направени по този начин съдовете могат да се почистват както в мивката на ръка, така и в съдомиялна. Това, че са за многократна употреба, е в полза за природата и вашето удобство. Лесно ще намерите стъклени бутилки и кани, които отговарят на вашите очаквания и са в търсения размер. Днес от магазин MOVI.BG ще споделят, защо да се насочите към подобна инвестиция:

  • стъклените бутилки и кани са здрави – спокойно бихте могли да ги използвате години наред, без да изменят външния си вид. Направени са от достатъчно плътен материал, за да сте сигурни в тяхната устойчивост;
  • правят обстановката около вас естетична – ако изберете да пресипете напитките в подходящ съд за сервиране, подредената маса ще бъде много по-красива. Подобни домакински помощници могат да бъдат лесно съчетани с интериора цветово и така да създадете още по-стилна обстановка;
  • безопасни са за здравето – ако се доверите на стъклените бутилки и кани ще сте сигурни, че напитката, която пиете, е добре съхранявана и безопасна.

Осигурете си комфорт и удобство в домакинството, като използвате хубави и добре изработени съдове за течности. Изберете модели, които ви допадат визуално и функционално и оборудвайте кухнята си перфектно.

Кои разновидности ще привлекат вниманието ни?

Ако разгледате предложенията в търговската мрежа, ще забележите огромното разнообразие от стъклени бутилки и кани. Има възможност да купите прозрачен и изчистен модел, но също така и такъв с различни картинки и декорации. Въпрос на личен вкус е какъв дизайн ще предпочетете, но относно размерите винаги се съобразявайте с това, как и къде ще използвате съда. Ще ви представим няколко интересни модела, които потребителите често избират:

  • гарафа 1 литър – практична и удобна за сервиране на напитки, когато сте на масата. Бихте могли да я използвате за алкохолни и безалкохолни питиета в зависимост от повода;
  • кана с капак и цветни щампи – модел за ежедневно ползване, който ще внесе и настроение, чрез интересната декорация в свежи цветове;
  • дамаджана 20 литра – този съд се използва предимно за съхранение на ракия. Ако не произвеждате домашна, бихте могли да сипвате в дамаджаната вода;
  • стъклена бутилка с капачка на винт 3 литра – практичен модел, в който може да сложите всякакъв вид течност. Затваря се плътно и няма опасност нещо да се разлее;
  • луксозна стъклена бутилка с цедка – красивият дизайн ще ви привлече към това изделие, защото то със сигурност ще направи обстановката около вас по-приятна. Сипвате течността, без да махате капачката, тъй като има цедка.

Препоръчваме ви да разгледате целия каталог, преди да изберете конкретен модел. Асортиментът е много голям и е вероятно да се спрете на повече от един артикул, смятат от MOVI.BG.

Има ли лесен начин да изберем нови стъклени бутилки?

Щом сте решили да инвестирате в подобни съдове ви съветваме, да обърнете по-специално внимание на размерите и тяхната вместимост. Препоръчително е каната, която ще изберете, спокойно да се побира в отделенията на хладилника. Това е причината много от моделите да са по един литър. Добра идея е когато купувате нещо подобно, да го съчетаете с чашите и сервизите, които притежавате, за да изглеждат като комплект. Залагайте на качествено изработени съдове, които ще може да използвате по-дълго време без притеснение.

Защо да пазаруваме домакински принадлежности онлайн?

Потребителите все по-често избират да поръчат необходимите им вещи през интернет платформите. Ако искате да попълните колекцията си от домакински помощници, е най-добре да се доверите на модерния онлайн магазин. Коректните търговци се отличават с това, че винаги предлагат богат асортимент и много подробно описание на изделията. Ще се възползвате и от редовните намаления и промоции, което ви спестява средства и са шанс да купите повече неща. В интернет ще намерите най-новите и актуални модели стъклени бутилки и кани, за да подмените лесно оборудването във вашия дом. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои признаци подсказват, че той не ви харесва?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка

6 неща, които носят само жените с високо самочувствие

Коя река е най-големият приток на Дунав?

Кои са най-добрите комплименти за мъж?

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com