Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си

12490
Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си
Снимка: Pexels

Един от най-старите и силно утвърдени митове е, че мъжете нямат чувства. Макар понякога да изглежда така, истината е, че мъжете изразяват чувствата си по много различни начини, които може да не са познати на някои жени.

Най-вероятно повечето от вас са  преживели връзка, при която вие и вашият партньор не общувате по един и същи начин. Може да сте общували ясно, като сте използвали думи, докато той е използвал езика на тялото, за да изрази как се чувства. Нито един от двата начина на общуване не е грешен, но е добре да знаете, че всеки е различен и ще споделя чувствата си по начини, които може да са ви чужди.

Звездите могат да бъдат полезни за тези, които са любопитни как техният мъж  ще каже „харесвам те“ и „обичам те“. В този случай е дори полезно да бъдеш любопитен. Ако знаете, че границите ви спират до  човек, който плаче твърде много за вашия вкус, тогава ще знаете, че Ракът може да не е подходящата „чаша чай за вашето небце“.

Ето как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си:

ОВЕН (21 март - 19 април)

Представителките на тези зодии са с мъжки характер!

Твърденията, че съвременните жени сме мъжки момичета - това е повече от ясно. Не сред всичките нас се отличават четири зодии, които при...

Мъжът ви Овен няма търпение, когато става въпрос да прелее сърце и душа  за вас. Така че, ако през първата седмица на запознанство, откриете, че е раздразнен и се държи малко „на разстояние“, той вероятно иска да се отвори и да сподели как се чувства на този етап от връзката.

Не се притеснявайте, това няма да е „Обичам те“ или нещо по-сериозно. Но ако се  изплашите и при най-малкият признак на неговата чувствителност, той ще отстъпи и ще чака ВАС да кажете нещо. Овенът може да е уверен знак, но когато нараните сърцето му, той може да се затвори в тази болка известно време. 

ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)

Когато вашият Телец иска да стане сериозен и да говори за чувствата си, той ще стане докачлив. По-докачлив от обикновено. Вероятно ще се приближи по-близо от всякога. Той е отдаден на своето момиче и иска да я накара да се почувства сякаш е единственият човек на света. 

БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)

Какви мъже те привличат според зодията ти?

Какво, смятате че нямате свой тип, когато става въпрос за мъжете? Звездите обаче не мислят така!  Вероятно няма нищо общо наглед ...

Вашият мъж Близнаци вероятно ще се пошегува с вас пред това да се отвори за чувствата си към вас. Но сигурно вече сте свикнали с това, тъй като шегите са част от неговото ежедневие. Говоренето за чувства е тъжно за него. Той наистина се изнервя и мисли, че ще каже грешното нещо в неподходящия момент.

Така че, когато той бърка в думите си, просто знайте, че ви обича, той просто не знае как да каже това романтично. 

РАК (21 юни - 22 юли)

Мъжът Рак вероятно ще измисли нещо супер магическо и специално, за да изрази истинските си чувства. Не подценявайте въображението му, защото той може да измисли такива неща, които дори на вас не са хрумвали.

Но това не е фасада. Той е толкова в контакт с емоциите си, че всеки блудкав романтичен жест изглежда добре замислена задача и носи усещане за истинска емоция. 

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 15 – 19 март

Никой не обича тъгата. Това чувство ни разяжда отвътре и ни лишава от сили, енергия и желание. За съжаление обаче някои от зодиите няма...

ЛЪВ (23 юли - 22 август)

Със сигурност ще  разберете когато един Лъв иска да се впусне в разговор за своите чувства и емоции.Той ще започне с най-голямата и плътна прегръдка, която някога ви е давал. Ще бъдете прекалено очаровани от неговата любезност, че дори няма да разберете, от къде са дошли излиянията и емоциите бликащи от него. Честно казано, сигурно вече знаете как Лъвът съобщава чувствата си, защото го е правил хиляди пъти преди. 

ДЕВА (23 август - 22 септември)

Е, вашият мъж Дева анализира връзката ви през последните няколко седмици и е измислил най-подходящия начин да изложи всичките си чувства на масата. Той отделя всеки детайл от връзката ви, за да се увери, че времето е точно и че чувствата са в по-голямата си част взаимни. И прави това, защото се притеснява, че ще направи голяма глупост.

Кой може да го обвини? Той просто взема всички необходими предпазни мерки. В крайна сметка разбитото сърце е трудно за преодоляване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com