Как най-лесно да скъсате с гаджето си

5515
Как най-лесно да скъсате с гаджето си
Снимка: Thinkstock/Guliver

Искате ли да се сложи край на връзката си, но нямат смелост? Вече можете да платите на компания, която да го направи вместо вас, пише британският вестник "Телеграф".

"Съжаляваме, че всичко свърши, но ние ще ви помогнем да скъсате с гаджето, съпругата или любовницата за по-малко от 2,80 паунда", гласи рекламата на компанията. Създадена от австралийка, фирмата предлага широка гама от начини да кажете на половинката си, че не искате той/тя да бъде вече до вас. Можете да изберете между мило и емоционално писмо, завършващо с "надявам се да си останем приятели" или по-разгневения вариант с " никога няма да намериш по-добър/добра от мен". Ако идеите на служителите не ви харесат, можете да напише свой собствен вариант, който компанията ще изпрати вместо вас.

Идеално тяло само с пет упражнения

Тези пет упражнения ще ви гарантират идеално тяло за настъпващото лято. Отделете по няколко минути на ден, за да посрещнете предстоящит...

Интересно е, че колкото по-безсърдечни сте, толкова по-евтино ще ви излезе услугата. Кошница с цветя например ще ви струва цели 77 долара. Още по-скъпи са скъсванията, придружени с бутилка вино или шоколадови бонбони.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com