Как се разбират Козирог и Риби

28433
Как се разбират Козирог и Риби
Снимка: iStock/Guliver

Козирогът и Рибите принадлежат към два дружески елемента - Земя и Вода. Това означава ли, че в живота двата знака са съвместими?

Ще бъдат ли щастливи Козирогът и Рибите заедно?

Любовта, психологическата и физическата съвместимост на тези знаци е обект на интересни наблюдения на езотериците и астролозите. Представителите на тези зодии имат различни идеали и темперамент, но отлично допълват партньора. Креативните и мечтателни Риби перфектно се адаптират към упорития и инициативен Козирог, което гарантира хармонична връзка.

Тези три зодии ще бъдат с разбито сърце през 2021 година

Мъж Козирог, жена Риби

Лоялните, целенасочени, рационални и успешни Козирози и общителните, възприемчиви, грижовни жени Риби на пръв поглед рядко се ценят един друг. Но когато партньорите (той - Козирог, тя - Риби) започват връзка, те разбират, че им е приятно и им е удобно в компанията на другия:

  • Той става лидер, но внимателно се вслушва в съветите на мъдрата любима и с ентусиазъм изпълнява нейните желания, което е необичайно за Козирога, влюбен в представители на други зодии.
  • Емоционалната, симпатична жена Риби дава на земния и затворен Козирог мечта, която той с удоволствие превръща в реалност.

Това носи както чувство за щастие, така и морално удовлетворение. Тя е в състояние да спечели недоверчивия и отдръпнат Козирог за себе си. Това отношение към партньора се превръща в основа за появата на силна, нежна емоционална връзка, върху която се изгражда стабилен съюз.

Съвместимостта на Козирог с Риби е доста висока, но неприспособеността на любимата към реалния свят често изважда мъжа от равновесие, а дамата се притеснява от земния, строг и материален партньор. Но благодарение на гъвкавостта на Рибите, конфликтите се уреждат в ранните етапи. Козирогът и Рибите в леглото са настроени на една и съща вълна и се разбират перфектно, а сексуалният им живот, подобно на приливите и отливите в морето, ще бъде горещ и страстен, понякога нежен и романтичен.

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

Мъж Риби, жена Козирог

Как ще се развият отношенията, ако мъжът е Риби, а жената Козирог:

  • Мъжът осигурява духовната и чувствената страна на връзката, а жената практическата и материалната. Тя е впечатлена от фината чувственост на партньора си, а той е привлечен от строгостта и сериозността на неговата любима.
  • Скоро влюбеният мъж Риби осъзнава, че връзката им е сериозна и не му се иска да търси друга жена, а емоционално затвореното момиче Козирог може да се отпусне в неговата компания, става нежна, сладка и женствена.

В една връзка, където той е Риби, а тя е Козирог, основният недостатък е песимизмът и на двата знака. Но когато станат двойка, те придобиват увереност в собствените си сили и в бъдещето. Във връзката Козирогът:

  • цени стабилността;
  • намира по-мек партньор, който няма нищо против нейното ръководство;
  • придобива полезен опит;
  • научава нови емоции.

Рибите се възхищават на вътрешната сила на любимия. Мъж разбира, че може да й повери най-тайните мисли и да разчита на партньор във всяка ситуация. Във връзката между жената Козирог и мъжа Риби и двата знака получават точно това, от което се нуждаят жизнено.

Интимната им връзка е цветна, интензивна и емоционална. Рибите и Козирогът в леглото се стремят към себеизразяване и част от срамежливостта, която едно момиче първоначално изпитва, се изпарява, когато види фантазията и инициативата на Рибите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com