Как ще се промени животът на зодиите след новолунието на 10 март в Риби

2933
Как ще се промени животът на зодиите след новолунието на 10 март в Риби
Снимка: iStock/Guliver

На 10 март луната в небето ще се превърне в тънка ивица и ще настъпи новолуние в зодия Риби. Ето на кои представители на зодиакалния кръг това събитие ще донесе много проблеми и за кои - нов живот.

1. Овен

През март Овните трябва да решат какво са желали отдавна, но са се страхували. През март ще има трудности по пътя, но не трябва да се плашите от тях. Ако не просто мечтаете, а действате, можете да реализирате и най-смелите планове.

Още: Кои са най-нестандартно мислещите зодии?

Освен това, Овните ще се сблъскат с неочаквани новини. Приятели или роднини ще им разкрият своите тайни, които могат да използват за напредък в кариерата.

2. Телец

Когато настъпи новолунието през март, трябва внимателно да анализирате проектите, в които отдавна искате да инвестирате. През този месец Телците могат да изплатят всякакви инвестиции. Също така през март трябва да правите огромни планове и те определено ще се сбъднат.

3. Водолей

Още: Жените от тези зодии не прощават изневярата

Водолеите рискуват да се сблъскат със сериозни проблеми в работата след 10 март. Може дори да бъдат уволнени. Но има добра новина: Водолеите ще имат отлични перспективи да се преместят в друг град или държава. Там те ще могат да си намерят високоплатена работа, която да замести предишната.

4. Лъв

Лъвовете ще посрещнат новолунието през март 2024 г. с негативизъм. През първия месец на пролетта те ще останат в апатия, ще бъдат мързеливи и неактивни.

Но на новолунието на 10 март в Риби Лъвовете се налага да внимават с финансите. Времето, в което не можехте да мислите за утрешния ден, свърши. Ако не спестявате пари за по-глобални цели, рискувате да се разорите.

Още: Късметлийска Неделя се очертава на хоризонта пред 4 зодии!

5. Везни

За носителите на зодия Везни новолунието през март 2024 г. ще бъде нещастно. През този период те ще трябва да преживеят някои здравословни проблеми и дори има риск да отидат в болница. За да предотвратите това, по-добре е да се отървете от лошите навици точно сега и да направите пълен преглед на тялото.

6. Дева

Новолунието на 10 март в Риби може да донесе както добри, така и неприятни новини за Дева. Но във всеки случай те ще бъдат свързани с брака и семейството. Появилите се новини ще окажат силно влияние върху отношенията с партньора ви – или ще ги подобрят, или ще ги разрушат.

Още: На Месни Заговезни: Кои зодии ще "замезят" финансово?

Онези Деви, които все още нямат сродна душа, ще бъдат по-големи късметлии. На новолуние може да срещнат любим човек, който да направи живота им щастлив.

7. Скорпион

С настъпването на новолунието през март Скорпионите ще получат интересни новини за своя партньор. Най-вероятно те ще бъдат положителни и ще посрещнете 10 март заедно.

8. Риби

Още: Дневен любовен хороскоп за 10 март 2024

На мартенското новолуние на 2024 г. Рибите ще изпитат ярки и положителни преживявания. Но през март Рибите ще се сблъскат с много проблеми, с които трябва да се преборят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво е истинското име на Марк Твен
Какво е истинското име на Марк Твен

Марк Твен е едно от най-разпознаваемите и обичани имена в света на литературата. Със своите класически произведения като "Приключенията на Том...