Как всяка зодия управлява парите си?

5382
Как всяка зодия управлява парите си?
Снимка: iStock/Guliver

Пестелив ли сте или не мислите за утре и харчите всичко, със скоростта на торнадо? Обичате ли да инвестирате в нови начинания или да държите буркан с монети до леглото си? Вижте как всяка зодия управлява парите си тук:

ОВЕН

Овенът е доста непредвидим по отношение на финансите си. Зодията се разделя на двата полюса - или крайно пестеливи, или импулсивни и харчещи без ограничения.

ТЕЛЕЦ

Обичайно телците са любители на луксозните покупки, така че спестяванията не са по тяхната част. Категорично са тип хора, които ако видят нещо и то им харесва, то трябва да бъде тяхно, дори и ако се налага да ядат консерви с боб до края на месеца.

БЛИЗНАЦИ

Зодията във вечен конфликт, относно финансите си, сякаш двата близнака са седнали на рамената им като дяволче и ангелче, едното казващо „Харчи!‘, другото „Пести!“. Постоянна вътрешна борба със себе си и желанието да не стопи всичките си финанси, но и да си купи, онова от което всъщност няма нужда.

РАК

Раците обичат да спестяват и да мислят за бъдещето. Практични хора, които не са свидливи до стотинка, но категорично безумните шопинг терапии не са тяхното нещо.

ЛЪВ

Лъвът по природа не харчи, но себелюбието му и желанието да изпъкне, доста често го поставя в ситуация да си купи нещо луксозно, за „пред другите“. Обичайно купува марки и видове неща, които са популярни и в крак с тенденциите, а не защото наистина му харесват или са практични.

ДЕВА

Девата е умерена зодия. Не пести пари, относно качеството. Предпочита да си купи хубав телефон, който за представителите на този знак е смислен, ще му върши работа и ще го синхронизира с останалите си устройства, но това категорично не означава, че ще е най-евтиният или най-скъп. Девата не пести, но проучва много сериозно пазара, чете мнения и купува само тогава, когато е убедена, че това за което си дава парите е топ качество.

Ето кои са зодиите, които най-трудно се сприятеляват

Създаването на приятели е умение, в което не всички сме умели. Разбира се, приятелите ви улесняват живота, дават ви подкрепа и правят ж...

ВЕЗНИ

Везните обичат да си дават парите за... партита. Не ги интересуват много доживотни спестявания или как ще плати вноската за университета, важно е обаче да имат достатъчно средства да се забавляват с приятели. Везната, която обича да е център на вниманието, обичайно черпи всички познати и продължава да „подгрява купона“.

СКОРПИОН

Това е зодия, която мисли напред. Обичат хубавите неща, но не обичат да остават без пари. Желаят и се стараят винаги да имат резервен план и спестени пари за „черни дни“. Практични хора, които биха инвестирали в различни като поприще бизнеси, за да са убедени, че поне 1 ще им носи финансова печалба.

СТРЕЛЕЦ

4 зодии, които обичат да живеят прост и неусложнен живот

Хората са или неусложнени, или сложни. Последните са склонни да преосмислят и да усложняват ситуациите и нещата без причина. Те са обър...

Стрелецът е особена зодия, по отношение на финансите си. Обичайно трупат капитал, после обичат да излязат в дъъълга почивка, няколко пъти в годината, ако е възможно и харчат всичко спестено до стотинка. 2 месеца живеят охолно, 4 месеца стегнато и без фриволности. Обичат живот, изпълнен с удоволствия без ограничения и когато спестят пари се отдават на такъв.

КОЗИРОГ

Най-скъперната зодия от всички, пресмята и премисля всяка покупка, пазарува само с намаления, купони и пари „на вятъра“ НЕ дава. Много пестелив, до степен, в която отблъсква приятелите си, но това е решението на козирозите и тяхното виждане.

РИБИ

Вечно замечтаната риба, винаги мисли как би посетила страната на мечтите си, или вирее в облаците за мечтания дом, но обичайно първо изхарчва парите за тези мечти и само си остава с тях. Тук таме успява да реализира мечтаните покупки, но като цяло когато става дума за важни неща като образование и работа, успява да реализира финансите си смислено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com