Каква жена си според първата буква на ИМЕТО, което носиш

84656
Каква жена си според първата буква на ИМЕТО, което носиш

Първата буква от името ти разкрива каква жена си. Казват, че човек се ражда с името си и много хора са склонни да вярват, че няма нищо случайно в това какво име носиш.

Виж табличката и разбери каква жена си според първата буква от името ти:

Жената с цифра 1

Вие сте горда, уверена, самостоятелна и независима жена. Надарена с висок интелект и здрав разум. Подхождат ви лидерските позиции. Дори в любовта. Никога няма да се чувствате щастлива, ако партньорът ви се опитва да ви води и да ви нарежда. Не, че ви трябва някой лигльо без мнение. Но сродната ви душа определено е мъж на място, който обаче уважава и цени качествата ви. И гледа на вас не само като на любовница, а на достоен партньор в живота.

В професионален план трябва да се насочите към по-самостоятелни професии. Не ставате за работа в екип, защото глупостта и невежеството адски много ви дразнят. А светът е пълен с некомпетентни хора и ще хабите много нерви. Вашите отрицателни черти са арогантността и инатът, който често проявявате. Не винаги може да става на вашето, разберете го. 

Жена с цифра 2

Вие сте изключително мила, чувствителна, романтична, но и ранима душа. Готова сте да се раздавате без да очаквате нещо в замяна. Но често тази ви любов е прекалена. Не за друго, но просто забравяте за себе си, а не бива. В любовта ви трябва преди всичко комфорт. Не искате много, просто един нормален мъж с нормално отношение, който да ви обича. А вие от своя страна знаете как да го направите много щастлив. Стойте далече от свадливи хора. Вашата душа е създадена да носи и получава позитивни емоции.

10 признака, че ТЯ ти изневерява

Мъжете и жените непрекъснато спорят кой от двата пола изневерява повече. Истината е, че полът няма значение, а самият човек. Има някои ...

 

В професионален план много добре ще се чувствате в сферата на изкуството и благотворителността. Обичате баланса, затова професии, изискващи много часове ангажираност, не са за вас. Вие трябва да имате достатъчно време и за любимите си хора.

Жена с цифра 3

Вие сте идеалистка с много деликатен и приятен характер. Творческа натура, която хората обичат. За вас са важни... ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com