Каква символика носи ДЕНЯТ, в който си роден

21218
Каква символика носи ДЕНЯТ, в който си роден
Снимка: iStock/Guliver

Датата ни на раждане, името ни и дори денят от седмицата, в който сме родени, има значение за това какви сме по душа и какъв характер носим през целия си живот. Денят от седмицата, в който сте родени, показва много за това какъв човек сте.

Понеделник: Родените в първия ден на седмицата винаги са първенци в живота. Успяват рано да създадат семейство, първи са на работното място и опитват първи от благата на живота. Хората, които са родени в понеделник, могат да се похвалят с широко скроена душа, която дава всичко за всеки, без да се съобразява колко остава за самия него.

Ето каква символика носи ДАТАТА ти на раждане (ЧАСТ 1)

Датата, на която всеки човек е роден, не е случайна и съдбата си знае работата. Всяка цифра си има своето значение и подсказва за това ...

Вторник: Хората, които са родени във вторник са много сърцати. Те правят всичко в живота с любов, не пестят енергия и сили и затова винаги получават отлични резултати. Много често помагат на хора в беда, включват се в благотворителни инициативи и винаги за първи да помогнат. В любовта имат късмет след 30-тата си годишнина, кога всичко се нарежда точно, както трябва.

Сряда: Родените в сряда обичат много себе си, гледат винаги да са добре и някои биха ги нарекли егоисти, но ние ги наричаме хора-бохеми. Обичат живота и хубавите преживявания, обичат да си угаждат, но наред с това и хората покрай тях намазват от хубавия им живот. В любовта са много пестеливи откъм романтика, но за сметка на това са много верни и остават до партньорите си за цял живот.

Четвъртък: Хората, които са родени в четвъртия ден на седмицата са много спокойни, тихи и всички техните познати се обръщат към тях за съвети. Имат вродена мъдрост и инстинкти, до които много хора се допитват. В живота си имат късмет в много начинания, с които се захванат и винаги намират начин да излязат победители от всяка ситуация.

Петък: Родените в петък са много чувствителни личности, които живеят в свой собствен щастлив свят. За тях всичко е розово и много хора не ги разбират, но оптимизмът им е направо заразителен! Обичат много да мечтаят, имат смели и големи мечти, които рано или късно сбъдват и това ги прави много щастливи. В любовта намират точния човек, който е същият като тях.

Ето каква символика носи ИМЕТО ти

Хората казват, че всеки се ражда с името си. И това наистина е така! Ще откриете много типични за вас чери по името, което носите. Ето...

Събота: Хората, които са родени в събота, са много артистични личности, за които светът изглежда по различен начин. Те обичат много да четат, да гледат филми, да пътуват и много силно да мечтаят. Малко са наивни, което ги прави лесна мишена за недоброжелателите, но когато осъзнаят, че някой ги подлъгва, лесно си тръгват без угризения. Много силно емоционални личности, към които лесно се привързваш.

Неделя: Всеки, който е роден в неделя, може да се похвали с много добър инстинкт и преценка на другите хора, без дори да ги познават. Те са много интуитивни и винаги разчитат на това в живота си – така вземат решения, които почти винаги се оказват правилни. Много рано в живота създават семейства и много държат на тях. Обичат домашния уют и правят всичко за хората у дома, с които са много близки през целия си живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com