Какви качества притежава най-рядката зодия

26936
Какви качества притежава най-рядката зодия
Снимка: Pexels

Статистиките сочат, че раждаемостта е най-висока през месец септември, следователно като зодиакален знак Девите са най-многобройният. А коя обаче е най-малобройната? Същите статистики ни разкриват, че най-малко хора са родени през февруари и зодия Водолей е най-рядко срещаната. Може би това се дължи на факта, че именно този месец е най-краткият, но нека все пак да видим някои от характеристиките на Водолеите.

Първо, нека споменем и кои зодии се нареждат на второ и трето място по най-малък брой представители на зодиака – Овен и Стрелец.

Какви качества притежава най-рядката зодия?

Водолейският сезон започва на 20 януари и продължава до 18 февруари.

Водолеите са истински приятели, те ще пазят тайните ви и може да им се доверите изцяло. Те зачитат личното си пространство, но пък винаги ще откликнат на вас призив. Ценят времето си  и това на околните, не го губят в празни приказки и раздуване на невъзможни идеи.

Представителите на тази зодия не са от най-сговорчивите, понякога градят стени, за да се предпазят и да не биват наранявани. Не може да разберете, когато страдат, защото не споделят, а преживяват всичко сами.

Обичат силно приятелите и близките си, но ако някой ги предаде – изобщо няма да му простят. Към неприятелите си не са особено равнодушни и сдържани.

Имат силна интуиция, независими са, освен това са и идеалисти. Стремят се към най-доброто и влагат много усилия, за да го постигнат.

Като техни не толкова положителни черти можем да отбележим именно това, че са по-сдържани, некомуникативни, непредвидими и големи инати.

Обикновено голяма част от представителите на този знак са интелигентни, обичат постоянно да се развиват и не остават в застой. Постоянно обмислят какво да правят в близките години. Мотивирани и енергични са в тази сфера.

Относно семейството и любовния живот, Водолеите обичат да са заобиколени от също толкова интелигентни хора, да обсъждат приятни теми и да разсъждават с часове. Търсят единствено лоялност и искреност в партньора си. Дават нужната свобода, не подценяват другия и уважават личното пространство и на двамата. И въпреки това им е нужно време, за да се сближат с даден човек и да се решат на действие.

В професионален план те са много творчески настроени и влагат сърце и душа в това, което правят. Най-подходящите професии за тази зодия са актьор, учител, писател, фотограф, пилот. Част от тях са такива, които им дават нужната свобода и поле за изява, а те търсят точно това. Също така обичат да вършат неща, които биха подобрили обществения живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно