Какви са хората обектофили - които се женят за предмети?

2879
Какви са хората обектофили - които  се женят за предмети?
Снимка: Getty Images / Guliver

Да, има и такива хора. Повечето от тези бракове не се признават от държавата, но те са не по-малко реални и значими за тези, които са отдадени на своя/та неодушевен/а възлюблен/а. Ето и някои реални брачни церемонии между хората и техните „обекти“ на любов.

Линда Дюшарм и виенското колело Брус. Линда Дюшарм "срещнала" своята сродна душа за първи път през 1982 г. на карнавал. И щом го видяла, любовта пламнала неудържимо. "Брус" - често наричан от местните жители „парашутистът“, е най-обикновено виенско колело. Впрочем, какво ти „обикновено“, щом е съпруг на Линда от 2012 г.?

Защо запознанствата в интернет създават по-стабилни връзки?

Странно е, но се оказва, че онлайн запознанствата във виртуалния свят създават много по-сериозни взаимоотношения от тези в реалния. Тру...

Линда и Брус се „срещали“ 30 години, преди най-после да се оженят. Дюшарм се заклела да обича и защитава 20-метровото виенско колело. Нейната решимост вече била проверена през 1986 г., когато силна буря повалила и ранила Брус. Но, в името на любовта, Линда събрала останките му и похарчила почти 100 000 долара, за да го ремонтира. Така де, иначе за кого да се ожени?

Ейя Рита Берлин-Мауер и Берлинската стена. Тази монументална двойка е една от най-известните в историите на бракове между човек и неодушевен предмет. Ейя-Рита, чието фамилно име се превежда от немски като „Берлинската стена", се омъжила за тази бетонна конструкция през 1979 г.

Любовта на Берлин-Мауер започнала в ранното й детство – на 7-годишна възраст, когато тя за пръв път видяла стената по телевизията. Оттогава започнала да събира нейни снимки и често посещавала любимото си строително съоръжение. Брачната им церемония се състояла по време на шестото й посещение, присъствали малка група приятели.

Ли Цзин-гю и възглавницата Дакимакура. Няма нищо по-хубаво от това да прегръщаш някого, когото обичаш. Допълнителен бонус: вашата любов е мекичка възглавница с размерите на човек. Китаецът Ли Цзин-гю може да се гушка с нея всяка вечер, защото на 28 години се оженил за своята любима, пълна с пера. Неговата съпруга Дакимакура е голяма японска възглавница за тяло, върху която е изобразен Тестароса – герой от популярния аниме-сериал „Лиричната вълшебница Наноха“.

10 тайни на двойките, които остават заедно за цял живот

Всеки един човек ще се съгласи, че дълготрайните отношения изискват постоянна работа и полагане на усилия. Ето и 10 неща, които двойкит...

След като облякъл възглавницата в сватбена рокля, Цзин-гю застанал с любимата си пред местен свещеник и произнесъл брачен обет.

Джуди Роуз и Дяволският мост. Любовта строи мостове между хората. Бракът на тази австралийка е перфектен пример за това. През 2013 г. Джуди Роуз се омъжила за своя каменен възлюблен - моста Le Pont du Diable („Дяволския мост“) в Южна Франция. Преди това тя обикаляла 10 години света по проект, наречен „Пеещите мостове“, като записвала вибрациите в мостовите кабели, за да създава музика.

Когато за първи път видяла каменния мост от ХІV-ти век, Роуз се влюбила в него, без да се смущава от зловещото му име. В деня на сватбата булката описала любовта си по следния начин: „Той ме кара да се чувствам свързана със Земята и ми дава почивка от безкрайните ми лутания“. Церемонията се провела в присъствието на 14 гости, като дори била уважена от кмета на съседния град Сен-Жан-дьо-Фос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com