Какво да очакват Рибите до края на август?

2476
Какво да очакват Рибите до края на август?
Снимка: Pixabay

Нека да видим какво могат да очакват представителите на зодия Риби до края на този летен месец:

Със свързването на Слънцето и Меркурий в 6 -ти дом на Рибите ще има нужда да се обърне внимание на по-монотонни въпроси, като работното ви място, начина на живот и вашето здраве. Това не трябва да е твърд безсмислен процес, тъй като Меркурий ще внесе много динамика в тези области на живота ви.

5 брутални истини за жените от зодия Риби

Нека чуем за жените от зодия Риби от първо лице! Ето кои са те: 1. Тя е интуитивна и се доверява на чувствата си повече от всичко. Н...

Този месец внася добра доза енергия Дева в живота ви. Това вероятно е далеч от това, което искате, но понякога трябва да излезем от страната на мечтите и да навлезем във физическия свят. Необходимо е да увеличите естествения си блясък, което е централната тема на този сезон на Лъв. Марс ще си проправя път през Дева през целия месец. Тъй като това се случва във вашия 7 -ми дом, това може да донесе много негодувание и разочарование, че сте държали емоции, потиснати дълбоко в психиката си. Обърнете внимание как насочвате тази енергия. Може да сте склонни да си изкарате нервите върху хора, които не го заслужават. 

Нещо, което се случва през 2021 г., но ще има особено значение този месец, е транзитът на Северния възел във вашия 4-ти дом. Марс, който непрекъснато ще преминава през вашия 7-ми, ще направи кратък квадрат със Северния възел. Това може да ви накара да се почувствате непризнати и това никога не е лесно да се преодолее. От друга страна, това също може да бъде чудесен източник на мотивация, докато се опитвате да докажете способностите си. Бъдете внимателни, докато се опитвате да докажете това пред себе си.

На първо място, трябва да сте наясно с всичко, на което сте способни, а външното валидиране трябва да бъде само щастлив бонус. Помислете за вашето семейство, дом и детство като източник на тази липса на увереност може да идва от вашето минало. Трябва наистина да отделите време с това и да намерите източника на това разочарование, за да можете да го захванете в зародиш. Скоро нещата ще станат по-управляеми; това е последният участък.

В този месец има възможност да преоткриете начина си на живот, битие и мислене. Този месец се отбелязва от Лъв Новолуние на 8 -ми дом. Уран, който преминава през вашия 3-ти дом за известно време, ще повлияе, добавяйки бунтарски тон към този нов цикъл. Този транзит ще ви даде дух на борец за свобода и това ще бъде пренесено чрез вашето изкуство, реч и дори начина, по който мислите за света. Луната може да ви изключи от света, но това ще бъде чудесно време да направите някаква работа в сянка. Това е време за изчистване на всички тъмни неща, които ви притесняват.

4 качества, които представителите на зодия Риби търсят в своя партньор

Родени между 19 февруари и 20 март, Рибите са воден знак. Родените в Риби хора са привързани и съпричастни, грижовни и състрадателни. Т...

На 22-ри ще има съблазнително Пълнолуние във Водолей в небето, което ще доведе до приключване на този трансформиращ месец. Това ще се случва във вашия 12-ти дом, отключвайки подсъзнанието ви, за да изследвате вътрешната си психика. Тогава ще се освободите от цялото самоунищожително поведение.

Източник: knowinsiders.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com