Какво да очакват Везните до края на август?

11476
Какво да очакват Везните до края на август?
Снимка: Pexels

Обзор за предстоящия месец - август 2021 г. за зодия Везни

Август е месецът, в който Везните ще дадат всичко от себе си на работното място. Със свързването на Слънцето и Меркурий, което се случи в последния ден на юли във вашия 11 дом, ще разширявате мрежата си с безпрецедентни темпове. Този месец е моментът за създаване на нови връзки и контакти. Може да се подготвяте да съберете екип, който да ви подкрепя във вашия бизнес или социални начинания. Има и голям шанс да срещнете видни личности, които имат опит във вашата област.

Марс ще си проправя път през Дева през целия месец във вашия 12 дом. Това може да бъде източник на малки тревоги относно нещата, които са извън вашия обсег. Трябва да внимавате да не искате да решавате всичките си проблеми наведнъж, като се съсредоточите върху нещата, които са „грешни“ в живота ви. Шансовете са, че има за какво да бъдете благодарни и ако положите усилия да намерите тези неща и да ги цените, ще можете да се възползвате от по-положителните страни на този транзит. Богът на войната и владетелят на Овен има неудържима енергия, която може да поправи всички грешки. Тъй като това се случва във вашата къща на секретност и илюзии, може да намерите сили да се справите с всички проблеми, които метете под килима от известно време.

Друго незначително - но не по -малко значимо - влияние на нашата съседна планета, Марс, е квадратът, който прави за момент с Лунните възли от 7 -ми до 14 -ти. Този транзит се случва във вашия 9 -ти дом и ще бъде ключов момент в този възлов цикъл. От септември миналата година, когато Северният възел премина в Близнаци, може би сте почувствали, че сте принудени да погледнете ситуацията си извън себе си.

Новолунието в Лъв, случващо се в 11 -ти дом, ще внесе искрица надежда, докато намирате утеха във връзките си. Везните класически са знакът на връзката и тук блестите най-ярко. Това ще се случи естествено, но ако имате склонност да се съпротивлявате, когато хората предлагат съвети или дори материална помощ, бихте могли да пропуснете добра възможност за развитие. Това е особено важно да се има предвид, тъй като във вашия 8 -ми дом има квадрат на Уран на това Новолуние. Това е мястото на ресурсите на други хора и е възможно някой, когото познавате, да е готов да ви помогне, като сподели своя просперитет с вас. Дръжте гордостта си под контрол.

Пълнолунието във вашия колега въздушен знак Водолей може би е просто тази възможност за солидарност, макар и в много по-голям мащаб. Това се случва във вашия 5 -ти дом на вдъхновение и удоволствие. Сатурновото влияние на Водолея може да забави темпото на живот за момент. Все пак ще го направи в стремежа към постигане на хармония на световно ниво. Луната ще ви благослови с интелекта да проектирате изобретателни решения на проблемите на вашата пряка общност, особено тези, които са по -млади от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com