Какво да подарите на дете за Коледа

5374
Какво да подарите на дете за Коледа
Снимка: https://pixabay.com/

Коледа е празник, по време на който производителите на детски играчки търкат ръцете си от радост. В крайна сметка продажбите им нарастват експоненциално. Майките и татковците изпитват големи затруднения в това. Мнозина не знаят какво да подарят на детео, докато други не могат да избират измежду огромен набор от подаръци. Често, след като са си купили подарък за децата, родителите са разочаровани.

Съвети за избор на играчки

За начало трябва да решите и да съчетаете с желанията на децата. В същото време, те самите понякога трябва да се насочат умело в правилната посока. Хлапето мечтае Дядо Коледа да му донесе пишеща машина, но дали то вече има хиляда коли? Защо не накарате детето си да се заинтересува от самолет или пъзели? Опитайте се да накарате детето да поиска полезна играчка - дъска за рисуване, тухли, образователни пъзели. След като това е ясно идентифицирано, напишете с него писмо до Дядо Коледа. Пуснете писмото и в пощенската кутия заедно и отидете в магазина.

• Момче на 3-7 години може да е представено с кола играчка, самолет, нощна лампа, книга, комплект инструменти за игра, електрическа железница за Нова година. Може да поставите любимия си анимационен герой под дървото - например Luntika или Diego. Малчуганът ще се зарадва да намери велосипед под пухкавото коледно дърво. 3-4 години са идеалното време да започнете да го учите да кара. Може, също така да подарите футболна топка, скутер или ролери. 

• Какво да дадете на дете на момиче на възраст 3-7? Количка или креватче за любимото бебе-кукла, куче играчка, набор от съдове, печка. Бебето ще се радва да намери раницата на Даша или коня на Пинки Пай под дървото. Идеалният подарък е къща за кукли или говореща кукла. Може да изберете пижама, шал, ръкавици без пръсти или детско хигиенно червило.

За да са прекрасни Коледа и Нова година - ето какво да направите

Нова година е един от най-очакваните празници, през цялата година. Когато избирате, какво да подарите на дете на този празник, трябва д...

• Момче на 8 - 10 години вече е по-отговорно за своите действия. Може спокойно да му дадете радиоуправляващ се самолет или лодка. Комплект за оцеляване, комплект за коване е перфектен. Когато избирате, започнете с вкусовите предпочитания на детето. Чудесно е, ако сте записали сина си да спортува, тогава може да му подарите нови боксови ръкавици или костюм за бойни изкуства. Ролери, велосипеди, кънки, ракети за тенис - всичко това си остава актуално. 

• Момичетата на 8-10 все още играят с кукли, но вече се влюбват. Детето може да получи порцеланова кукла или плейър, чанта или комплект естествена козметика. Обърнете внимание на подаръците, с които дъщеря ви ще се увлече в творческия процес - комплект за бродерия, рисуване, моделиране. Може да внушите любов към четенето, като поставите Хари Потър или детски детективи под коледното дърво. 

• Деца на възраст 10-13 години могат безопасно да подарят джаджи или камера. На тази възраст е по-добре да изберете онези подаръци, за които децата отдавна са мечтали. Сертификат за бадминтон или раница, палатка или яхта. Детето може да ви разкаже за всичко това, защото вече не вярва в Дядо Коледа. 

Запомнете - основния подарък за всяко дете е вашето внимание. Подарете на детето си чудо и любов за Коледа. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com