Какво да правим с намерените бижута?

10332
Какво да правим с намерените бижута?
Снимка: iStock/Guliver

Спокойно може да се каже, че бижутата се делят на две големи групи: ваши и чужди. Но какво да правим с бижутата, намерени на улицата? Смятате ли ги за непознати или след като сте ги намерили са ваши? Въпросът не е лесен и е почти невъзможно да се намери еднозначен отговор.

Суеверия и поличби

Честно казано, повечето от нас, когато решават дали да приберат намерените бижута, най-малко мислят за етиката или закона. Основното, което им идва на ум, са знаците и техните значения. Ако сте суеверен човек или поне вярвате, че не всичко на този свят може да се обясни научно, тогава въпросът дали е възможно да вдигнете пръстена на някой друг или друг ценен предмет може да ви доведе до ступор.

Не можете да присвоите намерените бижута. В крайна сметка всеки чужд предмет има специална енергия и ако не познавате собственика на бижуто, тогава не знаете за каква енергия говорим, добра или лоша.

Можете и трябва да вземете намерените бижута. Ако пръстена лежи на земята и сте го видяли, това не е случайно. И да откажеш такъв „дар“ от небето означава да разгневиш Бог.

Какво са суеверията?

Защо бижутата се озовават на улицата?

Трудно е да се каже защо този или онзи човек в даден момент от живота си вижда пръстен, верига или гривна, изгубена на улицата. Ясновидците казват, че тук е важно не защо сте намерили бижуто, а защо човекът го е загубил.

Специално. Бижуто може да бъде изхвърлена нарочно с желанието да се възстанови или, обратно, да се отстранят щети. Като правило всяка повреда се причинява или отстранява с помощта на някакви материални предмети. Златните предмети са отличен „предмет“ както за едното, така и за другото действие. Не го вземайте!

За ​​„разплата“. Често се казва, че загубата на бижу може да бъде добра поличба. Твърди се, че това помага да се „отплатите“ на Бог с материални неща и да предотвратите много по-сериозни нещастия в живота си. Възниква само въпросът: какво да кажем за човека, който е намерил такова съкровище? Има шанс заедно с находката да "дойдат" за него и неприятностите.

Случайност. Разбира се, не бива да се отрича случайната загуба на едно или друго бижу. Вярно е, че суеверните хора имат малко вяра в случайността и намират доста логични обяснения за такива загуби: ако бижуто вече не е важно за вас, тогава може лесно да напусне, за да ви отвори пътя към промяна в живота. Или с други думи: загубата на бижу може, да означава, че трябва да обърнете внимание на някаква област от живота и здравето си.

Със зли намерения. Трудно е за чист човек да повярва в това, но се случва хората да изхвърлят отрицателно заредени бижута, само за да бъдат взети от някой друг. Само в този случай, смятат те, тъмната енергия на "нежеланото" бижу ще премине към друг човек - което означава, че ще напусне самите "хвърлящи". Повдигнете ли такъв предмет - и трудностите на другите хора лесно могат да станат ваши.

Знаци и СУЕВЕРИЯ - Защо не трябва да се сяда върху масата

Какво да правим с намерените бижута?

Ако сте намерили бижу и не сте твърде склонни да се доверите на знаците, тогава можете да вземете бижуто и да помислите какво да правите с него по-нататък. Има много опции, но най-очевидните са:

  • да носите бижуто;
  • занесете го в заложна къща;
  • разтопете го, като по този начин ще разрушите енергийните връзки;
  • дайте бижуто в църквата;
  • продавате и раздавате парите, получени като милостиня.

Всяко от горните действия е ваше право. Но ако все пак решите да запазите бижуто за себе си и да го носите, тогава би било полезно да помислите какви са правилата за боравене с намерения пръстен или всяко друго бижу.

Всъщност има само едно правило: вашата задача е да се уверите, че намереният продукт е безопасен за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com